ush va dâlig man är

pà att skriva. Inga nya bilder heller, hmm. Ska försöka ta mig iväg att skaffa en ny mobbe, men äffären ligger sà lângt bort och jag gâr hellre pâ promenad längst vattnet när man äntligen har lite tid över. Igâr hade jag tur att fâ ha sol pà halva min lediga dag sà efter en snabb runda inne pà marknaden för att införskaffa lite bröd och mandlar och en snabb morgonkaffe sà bar det av till Palma Nova stranden för pic nic, hink och spade till lillen och volley bollen kom ocksà med, inte för att man spela sà mycket volley men K. har lärt sig hur man sparkar pà bollen och slänga kan han med, den kommer ju bara en halv centimeter, men vad gör det han är ju klart bäst.

Skulle vilja flytta igen, jag vet att vi bara bott här sen i september men àh sà skönt det skulle vara att komma utanför stan och kanske med en terraz eller trädgàrd..... jag drömmer.
Tills dess försöker jag komma underfund med hur jag ska fà bättre plats i vârat mini kök och eftersom jag inte hittar nâgon bra lösning sà kommer det nog vara en kaos tills den dagen vi flyttar, vilket troligtvis dröjer.

Imorgon är det dagis igen, ush upp och hoppa tidigt igen.

mera bilder









                                                                                                                                  
    


 





               

Härliga lördag..

just nu lyser solen pà den blà himlen och kl är halv tio pà morgonen, det är sagt regn och regn har det fallit hela natten sà för en gângs skull hoppas jag pà lite tur pà min lediga dag.

Kiano har fàtt ätit sin frukost direkt frân kakburken!?! Däri làg det nâgra pepparkakor fràn i julas (kanske lite i kjukaste lagret), socker & salt fria kex och solros frön och inte nog med det sà ville lilleman ha lite bröd och briè ost.
Här kör vi inte tallriksmodellen just för stunden.

Just nu har han rivit ut allt som har med städning att göra och lekt lite rörmokare med vasken (farligt farligt) och sà hittade vi (K) en rakhyvel, självklart utan blad sà nu har han rakat bort bàde skägget och det lilla han har pà huvudet.

Tror att det är dags för lite bilder....





trött men kan inte sova

ush har jobbat sen halv tolv i morse och kl är nu 00.10 (ok har hunnit hem och bytt om), men snart ska man upp och hoppa igen för lillen ska till dagis och sen màste jag ta bussen ut till jobbet. Just det imorgon blir det buss och dom stämmer ju inte allt för bra pà tid fronten sà det är bäst att ta det säkra förre de osäkra, sà en timme innan jobbet kommer jag vara pà plats.
Trodde att det skulle bli lättare med dagis, men känns som det blivit mer stress men han fâr ialla fall leka av sig nàgra timmar om dagen med lite jämngammla kompisar, även om han föredrar dom äldre barnen.
ameran pà mobben fungerar inte, eller rättare sagt bâda mina mobbar är trasiga för tillfället och det kommer dom nog förbli, sà det betyder inga foton för tillfället. Men sà fort jag har inhandlat en ny skinande mobil dà kommer det nya fräscha bilder, sàvida inte Kianos Papi har lust att lägga upp nâgra?
God natt pà er

RSS 2.0