Bilolycka, sjuk och ny hund!

Igâr efter att jag brâkat med gubben sà valde jag att bumpa in i en annan bil, sâ sen till jobbet vart jag efter alla papper skulle fyllas i, men sams med gubben vart jag igen sà nâgonting bra kom ut ur det *s*.
Efter det har jag valt att gà och blivit förkyld nu när jag ska köra ett 10 timmars pass pà jobbet varje mândag plus att jag ska börja öppna själv, sà att ligga hemma i feber gàr absolut inte.
Idag fick vi klartecken pà att vi fick ta hem vâran lilla Misha och hon stortrivs redan och har förstàr poängen med papper pà golvet

VI ÄR MED.....................................................MISHA
om nâgra veckor kommer hon till oss och jag blir inte den enda bruden i casa.

Jag som absolut inte ville ha hund igen, men pà nàgot konstigt sett har jag blivit övertalad, vet inte hur det gick till? vi skulle bara gà och titta och ¨vertalningen kom när Kiano hade valt??? Jag mâste säga att gubben min börjar bli bra pà det här. Men, men jag fick lite pengar idag för att kunna gà och köpa mig nâgot, fick absolut inte sätta in det pà banken för dà fick jag inte behâlla dom.

Rosa cupcakeden kommer i repris för att hamna i rätt folder

vi har vart pà kalas

ledig dag och Kiano och jag tog oss ut till palma nova för att gà pà kalas och mami hade bestämt sig för att göra en present. Sà denna vecka har jag pysslat och knysslat med stickor och virknâl och sà mânga gànger som jag har fàtt repat upp igen, men resultatet vart ett paket i slutet. 

                              

och vad som var i deten rosa bakelse.

och nog blir man trött av att vara pà kalas för att sen följa med mami och papi till Ikea för att äta mera mat.
Ibland sà màste man ju sätta sig i soffan och vila lite.


Dagens utflykt till parken,
singelmamma,

för en vecka....
Papi har âkt iväg pà jobb sà K och jag kommer ha fullt upp, vi invigde veckan med att springa runt pà stan efter en dags arbete och i 35 grader varmt för att leta efter en cyckel, alltsà inte till mig. Jag har blivit anti tre hjuling och stödhjul, sà vi provar cycklar utan pedaler, men det lutar nog àt en lite dyrare modell som man kan sätta pà pedaler sen....... än sà länge nâdde han ej ner till golvet sà mami har tid att tänka lite till.

vi avslutade dagen med att gà till parken, där Kiano fick för sig att knuffa sina amigos, som mami var snabb med att säga att sà gör man inte... vi väljer dà med att slà mami?
 - KIANO, man slàr inte mamma och inte sina kompisar-
Vi kommer till stunden dà vi ska gà hem och màste sitta i vagnen, absolut inte vi skriker och strätar emot........ allt detta kan jag tâla, vad jag inte förtsàr är varför spanska mammor mâste sta och viska bakom min rygg??? tror dom inte att jag ska förstà? likasà gammelmormor som skrek högt varje gâng K. knuffade nâgon.

en ledig dag,

ännu en lördag som man fâtt ledigt och det firade familjen Hernandez Broms med att sova till klockan 10:00, sen bar det av till Inca för att kunna fâ i sig en riktig Pan Amb oli till frukost (det vill säga vid 13 tiden).
 tâgstationen i Inca

efter maten sà ska man gâ 1000 steg enligt den afrikanska medicin teorin, sà vi tyckte att vi skulle prova det för att sedan sitta i bilen i 45 min, Kiano valde att sova lite innan vi skulle till playan sà Papi virrade runt lite pà landet.

Väl framme vid playan


fika pausdär nere vid grottan tog vi plats

RSS 2.0