underbara dag...

det började med att jag vaknar mitt i natten av att jag har sà ont i magen sà att jag grâter, sà nàgon riktigt sömn har det ju inte blivit. Och idag sov K. ända till àtta ocg det kunde jag ju inte utnyttja pà nàgot sett, men men, vid halv tio sà tog släppade jag hund och unge till bilen för att àka upp och hämta papi, som suttit vakt under natten. Tack Gabi för att du satt barnvakt, första gângen vi lämnar K med vaktis och det gick hur bra som helst.
Eftersom vi hade en dag ihop men var lite smà trötta sà valde vi att göra av med K.s energi i parken sà att vi alla kunde fà sova nâgon timme innan det var dags att börja fixa med allt innan jobb. Jag han ju se 10 min pà en film, den verkade inte vara nàgot vidare och sà hann jag göra en riktigt god Lunch/middag och tur var ju det för sen fick jag inget förrän nu när jag kom hem, kl ett pà natten, liye yoghurt och bröd sen är det sängen som väntar.
Men dagen har varit helt underbar, helt i slowmotion.
lite exercise i parken
nya favvo leksaker, kartong och hund

Chili sin Carneigàr kom papi hem med en lite râtta, nio mânader och tydligen haft ett helvete förrut, flyttade han inte in hos oss sà skulle han hamna allt närmare himlen.
Jag som sagt har ju gàtt och väntat pà min chiuaua, men ser ut som jag fàr vänta ett tag till.
Ni skulle ha sett ögonen pà lillen, äntligen kan jag fà laga mat utan att nàgon drar av mig byxorna.

Just nu jobbar jag för fullt, igâr var det helt ok, hader bastant jobb under hela kvällen. Fick ju däremot den trevliga överaskningen att paron slutat betala ut till mig den 18 feb.... det vill säga förra vecka och här har jag trott att jag hade inkomst till april. Sà lite tur hade man även om det blir nàgra 100 mindre denna mànad (igen), och sà trodde man att det skulle bli bättre när man börja jobba.


Men det finns ju inget som säger att man inte kan gà och fika med Mami...

   min lille börjar bli stor och ingen tjej i Palma gàr säker...... hm, kanske farligt att lämna med papi?

Nu är det frukost som gäller

jobb, jobb, jobb

Vad konstigt det känns men ack sà roligt, det känns däremot att man inte är van att jobba natt och alvarligt sà vet jag inte hur det kommer fungera längre fram. Nu i helgen har jag ju haft tur när Marco varit hemma men hur blir det frân imorgon? Kiano har ju fâtt för sig att börja vakna kl sex pà morgonen, mindre roligt.

Titta sà roligt vi hade när K. och jag valde att âka och handla igàr


 Vet du vad som fanns här inne?  Fick i uppdrag att torka rent och lägga allt i ordning och vem ligger inte och sover om inte herr mus, brukar inte ha skräck för dom men när dom kommer oväntat dà kommer även oväntad rädsla. Men fällo är nu insatta och nu ska dom vara borta, sà inga problem att komma och äta pà ren resturang.

Nâgra timmar kvar tills det är dags igen och jag hade tänkt att hinna umgâs med familj, ta en promenad, lägga upp mina jobb byxor, laga mat och kanske vila lite?
Skulle nog vara bättre med ett dagjobb.
Chao

tillbaka till magaluf

Läkan är fixad, det var varmvatten behàllaren som gâtt sönder och som tur var upptäckdes det i tid och allt kan lösas med lite màlarfärg.

Idag har jag varit ute i magaluf..... ojojoj, inte för festande, utan för att provjobba pà en resturante. Màste säga att jag var riktigt duktig, hade alla ytterkläder pà mig, eftersom jag fortfarande gâr pà paro sà fàr jag inte inte ens provjobba och hur hade dom tänkt sig att jag skulle hitta ett jobb?
Men, men vi skulle lösa det tills imorgon och dà ska jag köra ute pà golvet, även fast det bara var pà prov sà tror jag att jag blir kvar till slutet av säsongen.
Nu ska vi bara se hur vi kommer kunna lösa allt med vad det gäller tider, ibland önskar jag att vi hade mor och far föräldrar lite närmare, men allt gâr om man bara vill.


God Morgon, det läcker....

Här blir man uppdragen ur sängen klockan sju (riktigt skamligt) och sâ slàr man halvt ihjäl sig när man kommer upp till köket. Men halvsovande ögon och tycker att det bara är sà fuktigt och kan inte alls förstà varför Kianos pyjamas är blöt, vid fötterna desutom? jaja, han har väll tagit en sväng förbi duschen?
Det läcker fràn taket!!!! Troligtvis nâgon läcka ovanfràn och en hink är inte ens att tänka pà, den fâr ju inte stà kvar alls för länge, sà jag har gjort ett tappert forsök med en handduk. Men att ha koll pà att det inte läcker för mycket, göra frukost till en hungrig unge som samtidigt upptäckt hur kul det är att försöka dra ner tv:n i golvet........ God Morgon!


SOL!!!

Igàr när vi kommer hem frân kyrkis sà upptäcker jag att ännu en gâng sà har nâgon j*a hund har bajsat utanför vâran dörr, precis där man ska rulla in vagnen. Blir man pà bra humör dà eller? och inte fick man nâgon kanelbulle heller, Kiano valde att äta bàda tvâ och fler vâgade jag inte köpa *s*.

Men jag kan iallafall titta pà mina fina blommor som vi fick fràn födelsedagsbarnet i lördags.
                                                                                                     
Att gà pà kalas har som sagt sina fördelar.


Tre hela dagar med underbar sol, kanske inte sà konstigt att man inte skrivit pà ett tag.

Titta vad vi njuter av solen.

 

Idag var mami sà duktig och fixade lite bröd och korv för att ta med till stranden, sà vi höll oss inte riktigt till dom spanska tiderna idag, utan det vart lunch pà svensk tid.
Och om mindre än en timme sà ska jag ta mig iväg till Palma Nova pà arbetsintervju, vi fàr se hur det gàr, tror att jag fàr det om jag vill men vet inte om det kommer gà bra om jag jobbar kvällstid? Jag fâr helt enkelt tänka igenom innan jag säger nàgot.


Virkad muffin med hjärta


Virkat E


Grâ virkade BabylegsLite väggmàlning


Gjord av papi, saknas en liten Nemo

Grön virkad Mössa


Vit virkad Mössa


en som alla andra

Oj vad roligt vi hade pà kalas igàr, K. var lite reservant i början, satt lite för sig själv. Men efter lite uppvärmning och en massa god mat (favoriten var oliver och cockladtàrta?) sà lyckades min son hitta lite vänner, men först lànade vi födelsedagsbarnets farmor en liten stund.

                                         
     Hej mami, jag sitter här en stund      Intressant..


                   

Här gâr man pà kalas och kommer hem med en present, tack E. med mamma.    


Igàr var det ju kärlekens dag och det visade papi till Kiano med en tatuering.


Min till k. kommer bli gjord sà fort jag fàtt ett jobb, som en liten sak till mig själv :)          
          

San Valentine

Idag ska vi pà kalas, hemliga flickvännen kommer bli ett helt âr idag och det har vi fixat med en liten present.
                             
                                       
Titta sà duktig man är pà att slà in paket :)


Underbar sol ute sà tanken är att vi ska ut pà sovpromenad innan, det vill säga om mami inte är sen som vanligt???    

Sà här roligt hade vi i parken igâr, det vill säga tills vi vart tillsagda att vi inte fick leka i vattnet, för det fanns klor i det?
Hur gör man pà babysim dà? tar man bort kloret?
Aj spanjorer.


Ledig eftermiddag...

Igàr kom papi hem fràn jobbet, ja jag vet, det gör han ju varje dag. Men jag trodde dom skulle ha nâgon slags övning sà att jag och Kinnie skulle fà en kväll själva, sà fel man kan ha, Papi tog K till parken och mamma vart kvar hemma f¨r att skura golvet, vaddà surt. Men när den uppgiften var klar, sà gjorde jag mig fin (bytte till ren tröja och örhängen) och lyxade med att fönstershoppa utan barnvagn, helt otroligt sà mycket mer man kan titta pà.

Här fortsätter jakten pà jobb, men har ingen vidare tur, var uppe paron idag där det fanns ett erbjudande, men jag hade nâgra saker som saknades för att ens fâ söka.

Nu börjar klockan närma sig fyra och vi ska ta den halvtimmes lànga promenaden bort till Svea Kyrka för att träffa lite mammor, ja barn ocksà fàr jag hoppas.
Har en stark känsla av att nàgon som börjar pà K. kommer att sno min kanelbulle idag igen, grrr :)

NY VAGN!

Dom senaste dagarna har jag inte gjort annat än provat vagnar, för det mesta har det varit samma fast i olika stores (försäljarna börjar tröttna mig).
Har ju bestämt mig för att sälja nuvarande vagnen, vilket nu blir nr 3 som jag säljer och sà blir det en lite mindre och en som är lättare att fâ in i bilen. 
Och när man säljer sâ mâste man ju ta lite bilder, Kiano ska självklart hjälpa till.

   en bild pà vagnen           och en pà sig själv (vet inte om det säljer bättre?)
              Som vanligt har det ju inte hänt nàgot nytt, har ju äntligen lyckats ta mig utàt igen, sà snart (???) sà borde det hända nàgot, nàgot rolligt fàr jag hoppas..... àh vad jag väntar.
K. kollar in leksakerna pà Corte Inglès


Fortsatt huvudvärk, ...

Fortsatt huvudvärk, en sàn där dundrande sak som gör att det känns som det finns en tidsinställd bomb därinne. Och inte nog med det sà valde just denna fredag att det skulle vara en grà och regning dag, sà jag valde att inte slösa bort den helt och hàllet....  genom att städa,  japp du läste rätt städa och mera invigning med tvättis.


Kiano skulle självklart hjälpa till att ställa var sak pà sin plats........... över allt pà golvetKan ju inte pàstà att det händer sà mycket mera just nu, utan bara försöker vila, det vill säga när mina herrar tillàter det.

mini album...

Veckan som gott, 

 
              
Mami fàr tvätta för hand                   Nyklippt!
medans vi väntar pà nya tvättis
  
 
        
Mami är bara sà sjuk             men Papi hjälper till i köket   


              

K. ville inte lämna             och äntligen fick vi komma
vârdcentralenm                 ut och ha lite roligt.


RSS 2.0