ETA

bestämde sig för att smälla av en bilbomb precis runt hörnet fràn mitt jobb och pà köpet mörda tvà guardia civil (poliser), mina tankar gàr till dom och deras familjer. Men jag kunde inte komma àt min bil förrän väldigt sent pà kvällen och var i stort sett fast ute i magaluf dà det var helt omöjligt att ta sig in till Palma med varken buss eller taxi.
Men vad gör man när man ser skräcken i polisernas ögon som kommer springande och skriker att jag mâste evakuera alla mina gäster, oki.... bort med gästerna och stäng av gasen (kändes som en viktig detalj).
Dom hittade en bomb till vid en annan polis station i näreheten sà hela magaluf/palma nova lyste blàtt igàr.
Vad gör ETA pà mallorca? det fràgar sig alla, men efter 50 àr sà màste väll dom hitta hit?

igàr fick jag ta gubben min till akuten,

han ringer mig pà jobbet och frâgar om jag kan komma hem sà fort som möjligt, han hade ont i hela kroppen och hade inte reagerat när Kiano hade gràtit och sà hade febern gàtt upp och ner hela dagen med problem att andas.
Som sagt det var bara att stänga köket och rusa hemât, tror att jag höll ganska bra hastighet pà autopistan? Passerade även en fullt pàtänd bil, minne av värmeböljan.

Väl inne pà akuten sà passade K. pà att skaffa lite nya vänner, men han fick nog alla att mà lite bättre när han pratade med mormor i mobilen. Han har fattat det Hár med att göra en massa gester när man pratar i telefon, man ska gärna ta nâgot varv i väntsalen och hänga lite sà där coolt mot en stol, men det bästa var när han slängt pà luren och mormor försöker ringa  och Lykke Lis lât gâr igàng och K. börjar dansa, kan han bli charmigare?

Med papi var det OK, han hade tvà bollar som växt till sig i halsen som gâtt sönder när han ätit, sà det hade runnit blod ner i magsäcken. Sâ nu är det smoothie diet som gäller i fem dagar, han fâr enbart dricka och äta pureér, jag har riktigt roligt med att hitta pà olika smoothies *hihi*

dax för lite foton igen,

dagarna bara rullar och man hinner ju knappt med.
Vi har legat pà "alerta roja" det vill säga värme varning eller hur man nu översätter? Sà Kiano har passat pà att testa lite solbrillor.

hmm, tufft val.... mamis eller papis???

sen har vi ju tagit en runda med bilen *s*


och sà har vi passat pà att leka modell.... och visst är han en riktig snygging!
a la playa

Rusade sà fort jag kunde hem fràn jobbet sà att vi kunde marcha oss iväg till stranden.
Hur skönt är det inte att slänga sig i havet efter en làng och hàrd dag i köket!?! och Kiano kan ju knappast ha roligare, sà fort han ser vatten sà blir han galen och det är näst intill omöjligt att fâ han därifràn. Idag tog en vâg tag i K och han hamnade under vattnet tvà gànger och visst vart han rädd men mindre än fem minuter sà var han i igen.
Tyvärr sà tog batteriet slut i mobben, sà det vart inga bilder idag heller, nästa gàng.

min cover up

jag älskar dig fortfarande Liam, men jag har bytt ditt namn mot min sons *s*

  Före

  Efter

en dag till

och sen ska jag fâ ha en hel dag ledigt igen.

Idag vart det en enkel fruktsallad med musli och yoghurt till middag, sàn lust hade jag att stà i köket idag hade ju trots allt förberett en boloñesa tills lördag *s*. Och sen var jag inte sà hungrig efter att jag har frossat i choklad och gräddtàrta tvà dagar i rad, ops. Om jag inte ätit upp allt sà hade jag tagit en bild och visat.

Ni fàr se min pussgurka istället

GUAPO!!!

Jag är stolt och han är min

 


glöm inte...

att titta in pâ   www.supermami.blogg.se/minarecept

Pussgurkan!

Lördagmorgon och jag ska snart àka iväg och jobba. Bytte min lediga dag denna vecka sà att min companjera kunde gà pà en 4th of the july fest? hmm, engelsmän som bor och jobbar i spanien ska fira  USAs självständighet, kan ni se det ironiska i det?
Men jag var snäll ändâ även om jag mâste jobba en x-a dag tills nästa lediga dag.

Igâr tog vi äntligen en sväng förbi stranden och nu är det konstaterat att Kiano ÄLSKAR att leka i sanden, det här med att gâ i vattnet är vi fortfarande försiktiga med, men han sitter gärna ner och lâter vâgorna skölja upp över fötterna.
Hink och spade med lite blott sand och K. är världens lyckligaste.

Storfavoriten just nu är att pussas, att pussa mami och papi är ju klart bäst, häromdagen fick han en puss av en tjejkompis som är lika gammal som K. ni skulle ha sett lyckan i ansiktet, det lilla leendet och sâ nöjd.
Det nya för nu är lângpussar och med klappningar pâ huvudet, ser man honom inte sâ drar han hârt i huvudet man mâste ju se till att man fâr det man vill ha.
Hoppas pussperioden hâller i sig.


RSS 2.0