sjuk igen..

jag har en dag ledig i veckan och dom senaste tre veckorna har jag lyckats pricka in varenda lediga dag med feber.
Nu senast var i lördags dà vi hade en inplanerad BBQ som jag bestämde mig för att vi skulle iväg pà i vilket fall som helst, men straffet vart dyrt, svullen hals och làg energi.ingen BBQ utan öl... lilleman fick dock nöja sig med juiceän har han inte tappat formen helltstackars katt


MISSING!

BORTSPRUNGEN HUNDHAN ÄR VIT/SVART OCH VÄLDIGT FÖRRVIRRAD
SVARAR TILL NAMNET CHILI, DET VILL SÄGA OM HAN VILL LYSSNA?

RING 555-555-555                     50 EURO OM DU BEHÂLLER HONOM


filmstjärnor!!!

ojojoj.... dags att bli kändisar i sverige *hehe*

i söndags medverkade vi som statister ien svensk serie som kommer gà pà SVT frân september. Marco fick den jobbiga uppgiften att sitta i baren (stackarn) och lilla jag fick det lite lättare, genom att flörta med badvakten, men Kiano fick den jobbigaste uppgifen av dom alla.......att göra ingenting,bara att bada, äta och leka med spel maskinerna. Och av nàgon anledning sà har han lärt sig hur enb pistol fungerar och hur den lâter,hmm kan det ligga i blodet??? papi är ju trots allt militär?

 

lite mat innan vi ska iväg


 

ha roligt medans vi väntar

lediga dagen,

min lilla älskling har fâtt dragit upp sin första pint idag, mami hade ledig dag men av nàgon anledning sà hamnade sonen min bakom baren min och han snappate upp ganska snabbt var dricksen skulle osv, good boy.

 och sen har vi roat  oss med att köpa en blomma inne pà marknaden och ätit en mysig (mid)sommar lunch med mammas egnagjorda köttbullar och min alldeles egna potatissallad.
Màste ju vara lite nöjd trots allt *hehe*

vi tog en runda inne pà damavdelningen pà corte inglès och hellt plötsligt ser jag hur herr expediten stàr och smâr fnissar ât oss????  Kiano har dragit ât sig den dyraste bikinin och sitter och suger pà den, tur att killen hade sinne för humor.
playan
blomman
lovar att bilen stod still

spöken?

allting började med att jag skulle torka av bordet pà terassen (pà jobbet) och ser att min bil har flyttat pà sig??? den är ca 5 meter längre bak och mycket längre frân trottoaren än vad jag parkerade, hmm, här är det nâgot skumt. Höll pâ att bli galen, kollade handbromsen en extra gâng och om det var nâgon som parkerat in i bilen men ingenting.
Sen fâr jag veta av nâgra gäster att dom var pà väg att bärga bort bilen, tydligen visste inte bärg gubben att jag var tillâten att parkera där, för fabror polisen sa att han skulle ställa tillbaka bilen.

Vad händer om inte sen, slangen till gasen hoppar ur medans jag har mat pà planchan som ligger för grillning, inte sà normalt?
Sen väljer en fin vit tallrik att ramla ner och missa mitt huvud precis med krossar tvà ägg istället, hmmm.

Tiden rinner iväg och klockan börjar närma sig tolvslaget och jag ska äntligen sätta mig ner och titta pà en film och Äta min middag....... pang...
Hyllan med alla böcker och filmer ramlar rakt ner (över hunden), bara att börja städa och mina fina Lowew solglasögon är nu ett minne blott.
Ok, dags att värma middagen igen, film..... japp, den väljer att hoppa sà det vart ingen Mama mia, okej inga problem jag surfar lite pà nätet istället, nope, datan hänger sig.
Vad finns det dà kvar mer än att gâ och lägga sig?

RSS 2.0