äntligen

fick jag lite tid att sätta mig ner och skriva nâgra rader. Nog för att man suttit framför datan men av nâgon anledning har min hjärna inte riktigt fungerat som jag helst skulle vilja.
Vad händer, jo man jobbar och det har börjat regna, för Kiano gâr det helt OK pà dagis, en liten skvätt när vi lämnar och en när vi kommer. Nu är det snart dags att springa upp och hämta (hinner ju knappt mer än lämna förrän det är dags att hämta).

Här kommer lite bilder,









1:a dagen pà dagis

dag den 10 mars sà har Kiano tillbringat sin första timme pà dagis, jag är sà stolt.
okej att han grät när jag kom in för att hämta, men det berodde enbart pà att han kände pà sig att jag kom. Imorgon ska vi testa en timme och 20 min? jag ville köra pà tvà timmar, här ska inte knusslas, men, men imorgon blir det pappa som ska hämta dà jag ska jobba dag och sa har jag fâtt i uppgift att göra en Pytt i Panna som ska provas för att sedan ses om den ska sättas pà menyn.
Visst för att den är lätt att göra, men just nu vart jag lite osäker..... bäst jag kollar snabbt pà nätet
-potatis - kött - det där röda som jag inte kommer ihâg vad det heter - stekt ägg, är väll inget mer?


Av nâgon anledning sà fick jag inte ladda upp nâgra bilder

idag???? mobben stängdes av hela tiden (kanske dags att byta?) sà inga bilder frân första dagis dagen, men â andra sidan glömde jag ta kort, finns bara ett när han ligger utslagen i vagnen efter det jag hämtat honom, vi fâr hoppas pà bättre tur imorgon.

GO NATT                                                                                                                                            


ledig dag....& kväll

en hel ledig dag har man i veckan och även denna lördag vart firad pà IKEA, mums. fast lite besviken vart jag, dà dom inte hade vanlig potatis och slängde pà äcklig mjuk pomes.




köttbullar med potatismos är ju klart bäst, men mini prinsess tàrtan slâr ju allt



Kommunen här där vi bor har fâtt för sig att viska byta namn pà gatan??? varför? om jag bara visste, har fâtt höra att det var för att det fanns redan en "calle verja", jaja nu bor vi pà CARRER DE LA BARRERA DE BAIX.  Dom kunde inte ha valt ett längre? det betyder trots allt det samma fast nu är det pà mallorquin.



Sa jag det att K. har börjat sova lite längre pà morgonen, men varje dag sâ har han bara en sân gana att städa...
Fâr ju bara hoppas att det hâller i sig.


1 pà natten och màste sova....

hinner inte med nâgot vettigt nu för tiden, eller?
Har jobbat dag i dag och K. fick tillbringa dagen hos franska grannen, men nog hann jag med en promenad och lekstund i parken för att sedan sitta i tre timmar för att skriva om menyn pà svenska. Nu är det bara att hoppas att dom betalar för alla tre timmar. Sà min lediga ensama kväll vart inte sà mycket roligare än sà och jag som hade fixat en riktig tjejfilm att mysa med.
Har upptäckt att man njuter sà mycket mer av dom smâ sakerna, ledig dag = snabb en timmes promenad, picnic pà stranden och leta hink runda pà Toys R Us för att sen äta middag pà IKEA , för att sedan falla i djup sömn redan kl tio pà kvällen.
ush, säsongen har ju inte ens börjat... haha, vill se vad jag har för ork om nâgra veckor.

   mys.....


  ikeas muffins är ju klart bäst.

RSS 2.0