slut pà veckan

Veckan utan papi har kommit till sitt slut och jag och K. avslutade den med tvà mysiga dagar. Vi började med fredag dà vi hade fredagsmys med popcorn och "film", det vill säga matprogram frân svt.play (har varit min höjdpunkt hela veckan) och sen hade vi lördag dà vi bara gick runt och tog det lugnt hela dagen..... nästan hela dagen...

hade tandläkar tid pà morgonen och stressade upp utan frukost och utan kaffe, bara pà med kläderna och väcka K. hann inte ens ta ut hunden pà kissrunda. Springer sà fort jag kan upp till plaza madrid (där tandläkaren ligger), har ju hunnit blivit lite svettig vid det här laget och sà skulle jag ju försöka ta en genväg, hmmm, vart ju snarare en omväg, men men.
äntligen inne hos tandis och fâr veta att jag inte alls var fem min sen utan snarare 55minuter för tidig *argh* hur kunde jag ta en hel timme fel?syns kaoset?myslek i parken


rosa t-shirten

Mami köpte en fin rosa pikè t-shirt och en gul, det var ju bara det att dagen efter när jag klippt bort alla lappar och vi lyckas smutsa ner extra mycket pà dagis... sà upptäcker jag att det är tjejmodellen, den med stretch och puffärmar *ops*
Kanske inte var sà konstigt att dom skickade med en t-shirt fràn dagis... men 15 euro fick vi betala för den. 15 EURO för en orange t-shirt med en blà broderad elefant pà???

Den rosa t-shirten har nu fàtt uppsprättade ärmar som ska för hand sys om, det kommer bli kul att se om fläckarna sen gâr bort? Hoppas jag fâr minst 6 euro i dricks, för mer kostade inte tröjan för dà gâr jag och köper en ny, eller kanske den lila? men i killmodell *hehe*


chef a la caroline

Jag ska bli kock!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Japp ni hörde rätt, jag ska hoppa in i köket och jobba, sà nu kan jag lägga till det pà CV:n, jag ska börja göra frukostar pà Godfather`s men kommer pö om pö lära mig el resto.
Sà vad kan bli bättre än att jag nu ska fà göra en utav dom roligaste sakerna jag vet och desutom fà betalt? jo tiderna, inga mer nätter (för nu), ett nio till fem jobb, estoy muy feliz och lördagar ledigt.

Efter att ha haft ett helvete igàr med att leta barnvakt, sà är jag nu pà riktigt bra humör och K ligger och sover riktigt sött i sin vagn, han var helt slut när jag hämtade honom hos abuela, granntanten. Vem visste att hon skulle vara till sà bra nytta *hehe*.
Grejen var den att vi hade en tio som skulle sitta, men jag fick aldrig nàgot helt OK och igâr när han inte svara i mobben sà fick jag smâtt panik och sprang runt och fràgade alla om hjälp, tänkte till och med ringa bossen och fràga om hon kunde sitta. Tillslut fick jag napp hos grannen och hennes dotter, puh.
Kl 20,30 fàr jag ett sms där det stâr vilken tid ska jag komma imorgon???? Lite sent att svara dâ, no we are fine at the moment.

Allting löste sig och Kinnie har haft de riktigt bra med gammeltanterna.

min son jag älskar dig...

men ibland tror jag att du vill ge mig en hjärtattack i förtid. Du màste sluta att göra illa dig, varför kan du inte vara rädd för saker som andra barn?

Spelar ingen roll om jag sätter upp bomull i hela lgh du kommer lyckas med nàgot iallafall.
Häromdagen var det tummen som fastnade i dörren sà den är nu i dubbel storlek och idag efter att ha matat hunden och du själv har knaprat i dig hälften av torrfodret sà lyckas du ramla framàt mot soffan och vet ej var du börja blöda men frân munnen kommer det massor av blod, men efter fem minuter var du fötter igen och hade inget emot att hoppa i badet.
Men efter mat och efterrätt och lite lek sâ börjar du bli trött men fàr ingen ro i kroppen och ramlar och alla hàll och kanter, du tycker att det är riktigt roligt att slà huvudet i väggen nàgra gânger och när jag ska ta fram din vagn för att du inte ska kunna göra illa dig mer sà passar du pâ att stoppa in fingret precis när jag ska fälla upp vagnen.

Just nu ligger du och sussar sött och mami din ska försöka städa lite i vâran lilla fuktiga lägenhet.But im happy and thats what counts


lilla jag..

hâller pà att somna och mâste snart âka och jobba, minimalt med sömn men imorgon ska jag ha en ledig dag och med all säkerhet kommer det regna, det stod det i tidningen?

Fortfarande ingen kamera som är tillgänglig, men mobbe är pà väg mâste ju bara ta mig upp till butiken, kanske imorgon om det ända inte ska lysa nâgon sol pà himlen.

Kiano Kiano Kiano....... puh, vi skriker för att vi gâr ât fel hâll eller för att mami bara säger nej. Kan ju säga att unga herrn är rätt sà bestämd av sig och nytt för dagen var att slà mamma sin, vad gör man om inte behâller lugnet och kramar om lite hârdare, nâgon gâng mâste han ju tröttna? Han vill sâ mycket och blir ännu argare när vi inte förstàr sà nu hoppar det ut lite mer ord.
Ord som sägs:
Chili - Hunden
Tack - vid rätt tillfällen
Mama - när vi är pà myshumör
Hola - när vi hälsar pà granntanten
pst pst - för att locka pà hunden som mami och papi

tror att det var nâgot mer men just nu gàr hjärnan pà lâgvarv, har ju trots allt halva munnen sovande efter ett tandläkarbesök, japp har lagat en tand...... tror att det är tand nr 4 eller 5 i mitt 27 âriga liv sâ lite stolt màste man ju vara.

Undra om man inte ska stänga ögonen en liten stund, har ju trots allt lagat en massa mat idag sâsom cous cous med kyckling och en massa kokta grönsaker och sà har jag gjort kikärtscurry röra som är tänkt inför morgondagens pic nic? och sist men inte minst äppel och banan kompot, allt detta har jag gjort samtidigt som man lämnat pà dagis, gâtt pà promenix med hund, testat arbetsskor, tandläkare, hämta pà dagis och mata unge och en massa skrik och allt detta pà fyra hela lânga timmar...... man är kanske lite supermami iallafall *hehe*

SIESTA

Veggi

Har näst intill gâtt och blivit vegitarian och K. har fâtt hängt med pà ett litet hörn. Inte det för att jag vill vara hälsosam och sânt tjafs, utan det beror pà att det är sà grymt gott med bönor och linser och sà finns de sà mycket roligt man kan göra.
Bàde kinnie och marco harförälskat sig i hummus och sojafärsen har varit en stor hit, likasà bönbiffarna, men vi fâr ta det lilla lugna, K.s blöjor är ju inget man byter frivilligt, hihi och sen vet jag inte hur tacksammt det är om man gâr runt och smàfiser pà resturangen? Men som sagt mycket annat äts ocksà, men jag har inte riktigt samma tis som förrut att stâ framför spisen, men jag längtar tills jag kan börja laga lite mer igen och sà drömmer jag om en stor frys (en sàn där lagom) och en riktigt fint luftigt och organiserat kök. Algun diá...

RSS 2.0