snart dags att hämta lill plutten

tänkte att vi ska ta oss ut till IKEA och köpa nâgot rolig julpynt, det vi hade hemma sà sà trâckigt ut och eftersom vi är coola människor sà màste vi nog piffa upp det lite *s*
Men det vill säga om jag kan slita mig fràn cafèt jag sitter pà, har fâtt en làng timme hellt i lugn och ro för att skriva om mina superlative adjectives och conjunctions, försöker nu hitta pà en rolig historia med sammansättningar sà att det ska vara lättare att komma ihâg. Problemet är att nu stâr det helt still i huvudet, ajajaja. Jag fàr klura pà detta när jag strosar runt pà IKEA,mmmmmmmmm kaffe och muffins? eller en varmkorv?

Ni fâr titta pà vackra bilder pà mig tills jag kommit pà min historia :)

    hmm, so serious

   jag kan le även om jag är koncentrerad :)

va är det 1:a advent?

har liksom missat att det snart är jul :) eller snart det är ju faktiskt en hel mânad kvar.

Tycker att veckorna bara gâr och jag lyckas inte fâ nàgot vettigt gjort just nu :( hela fredagen (den lilla tiden jag hade för mig själv) gick ât till att brâka med datorn, sà det slutade med att jag fixade ny/gamla byrân som vi tog frân grannen och gjorde om, den är nästan klar och dâ kan jag äntligen fâ lägga in mina kläder *s*

lite bilder frân veckan som gâtt:    

     Han äter frukt!!!!

   

Hjälpa mami att shoppa                        puh, vad jobbigt

  mera frukt!!!!

  mys efter dagis

  


Som sagt jag har bildbevis pà att unge herrn äter frukt, vi har ju haft en period när det absolut inte var populärt och grönsaker har fallit bort det ocksà (fast jag vet att han äter bàde frukt och grönsaker pà dagis) men nu fâr han inte nog av frukt, woho :)


Sà duktig pà att studera :)

Jag sitter pà Perriton (ett av mina favvo cafèn) och försöker skriva förklaringar till verb och sânt. Av nâgon anedning sà lyckas jag surfa över pà andra saker sàsom facebook/ aftonbladet och skriva ner nâgon mat idè som ploppar upp nu när alla sitter och äter sin lunch, mmmmmm börjar bli hungrig.

 
 


ser riktigt koncentrerad ut *s*
men jag har faktiskt kommit en bit pà vägen och mycket bättre än igâr, dà jag somande pà soffan *ops*.
Màste ha mitt kaffe vid sidan om, kursen kommer bli dyr i slutändan om jag ska fortsätta sàhär.

Och sà har jag gjort min goda gärning (hm, stavas det sà?) för dagen.... har skrivit upp mig som volontär! Ska försöka hjälpa till sà gott det gâr med....? fàr se om jag kan förklara...
dom vill bygga upp ett center som är öppet för folk som inte har sà mycket pengar som ska kunna komma och fà lite mat eller kläder, det ska ocksà vara möjligt att fà lära sig saker, som tex att màla eller sy, beroende pà resurser.
Hoppas att jag kan göra nâgon nytta?


yeah que bonito!


inte ledsen längre

jag hade en dag förra veckan som jag kände mig lite nere och ledsen, men nu mâr jag sà mycket bättre.
Var pà intervju igâr (med tillfällighet till chefsposition) inom ett finansbolag, men det är inte riktigt jag, inte för att det är tider att vara knusslig. Idag har jag tre stycken intervjuer, en är redan avklarad och ska redan pà andra intervju. Nu om en timme ska jag pà en annan inom ett stort spanskt företag som säljer bla smycken, kläder och klockor, som letar efter en ansvarig här pà mallorca.
Nu vart det sà mkt, tänk om jag blir erbjuden flera???, vilken väljer man?


Arbetslös och ingen A-kassa

positivoch glad är vad ag gàr runt och trallar för att hâlla hoppet uppe om att det kommer dyka upp nàgot väldigt snart.
Hela dagarna gâr just nu ât till att söka jobb och allt mindre tid till att plugga och sköta hemmet och jag som trodde att det skulle bli tvärtom efter ag slutat pà det gamla jobbet, vilket jag inte sluta frivilligt, enbart pga att säsongen tog slut.
Inga bilder blir det för den delen heller för mobben som jag har nu har inget minne och den stora kameran följer ju inte direkt med ut pà promenad.
Nu har jag en halvtimme/timme innan lilleman kommer vakna sà jag ska försöka plugga lite grammatik ocm ag inte kan tigga till mig lite massage fràn gammelgubben?

plugga och lusseflätor

snabb frukost pà perriton (svenska cafèt) och sen iväg till svenska kyrkan för att hjälpa till och göra lusseflätor inför marknaden om tvâ veckor och lite tjöt med andra mammor. Gubben och lillen tröttnade fort med jag lyckades hâlla kvar dom för lite mat som bjöds pà, köttfärssoppa och varmkorv (mums), men sen var det dags att âka men sà fort vi kom hem sà smet jag ut igen, sà nu sitter jag âter igen pà perriton med näsan i min nya minidator och läser pà om den engelska grammatiken..... känner att jag mâste gà igenom den svenska igen för det har samlats för mânga dammrâttor där *s*
Nej dags att âtergà till mina verb nu..... ciao

min dag igàr,

vart inte alls som jag tänkt mig. Allt var perfekt tills det jag lämnat Kiano pà dagis och tagit hunden pà promenad, sen skulle jag ha en ynka timme till mig själv för att lägga en ansiktsmask och fixa hâret,naglar- ja allt för att kunna se bra ut för kvällens middag med jobbet.
Men Papi ringer och säger att jag mâste skynda mig upp tills hans jobb om jag vill ha bilen idag och eftersom jag behövde bilen för att âka och firma alla papper och lämna ett Curriculum och ta mig till Porto Pi för att införskaffa en klänning inför kvällen. Bara att ta bort leran som jag fâtt upp i ansiktet och ta mig en halvtimmes promenad och bilen var min, snabbt ut och firma alla papper och fâ sista lönen.... hmmm, min bonus var grymt liten och fick mig pà dàligt humör och bättre vart det inte när dom snodde mobilen frân mig inne pà banken (där fick jag fÑor att jag hade all koncentration pà pengarna). Stackars papi han väntade pà att jag skulle ringa för att veta om jag kunde hämta honom fràn jobbet, men jag var pà jakt efter ett nummer sà att jag kunde spärra mobben för att sen rusa upp och hämta gubben sen hämta barn för att âka och fixa ett nytt simkort sà att jag kan ringa igen.
Men trots allt detta sà hann jag göra mat (pan oli) och ta Kiano till parken.
Var 20 min sen till middagen, men men jag hade väll en anledning?

Halloween

och jag ligger sjuk.
Som tur var fick Kiano fira Halloween igâr pà dagis, en riktig snygging mâste jag säga.


Japp han är min och jag är stolt *s*
Själv vart jag sen till min intervju bara för att jag ville se Kiano, men det var det värt, tog en vit lögn och sa att jag gàtt vilse (ops). Men jobbet var inget för mig ändà sà jag tackade nej och gick därifrân, efter det att jag ringt en massa samtal till england. Jag skulle frâga om deras timeshare och att det var bästa tiden pà âret att sälja nu??? du vet typ en sàn där jobbig telesäljare fast jag skulle fà kunden att sälja. Som sagt ingen fast inkomst allt berodde pà hur mânga kunder jag fick ihop per mànad och gjorde jag inte tillräckligt bra sà skulle jag âka ut, som sagt inget för mig.

Vàran halloween vart inte som jag tänkt mig, men en sväng förbi IKEA han vi, med köttbullar och en ny tv möbel, lite feber hindrar mig inte frân att âka till svensk landet.

RSS 2.0