sushi och presenter

efter sàng och kanellbulle  
                                          (mums va god den var), sà hittade vi papi pà vägen hem som tog med mig ut pà en liten shopping runda, jag fick bland annat den tröjan som jag ville köpa i lördags (när jag vart bestulen pà mina pengar) och sà fick jag ett par boots inför vintern och en rouge i peachfärg... hmm undra om jag kommer se ut som en nyponros nu?
Kiano hade nu somnat i vagnen sà vi passade pà att smita in pà sushi house och äta i lugn och ro. Jag började med en soppa med algas och tofu för att sedan hugga in pà en sushi mixta. Vilken tur jag har haft idag :) Nu är det bara lite sömn som saknas och jag kommer vara som ny igen.

Ingen bild pà Kinnie i tröjan, var för inne i min bulle.

         

1:a lediga dagen

och inte för att man har hunnit stressa ner, men jag har varit effektiv.
Vi börjar morgonen som vanligt, torka kiss frân valpen (börjar bli en del av vardagen nu), frukost till K. som alltid väljer att börja gràta och skrika nej när jag ställer den pà bordet, men 15 minuter senare sà âker det ner i magen?
Sen fick Kiano för sig idag att det var dags att testa pottan???? sà han bad mami snällt att ta av blöjan och ingen tröja ville vi ha pà oss? sen tycker han att pottan ska vara uppe i soffan? han berättar snällt att det är caca han vill göra (bajs), - ja min älskling du fâr jätte gärna bajsa i pottan-.
Han har i allafall pottan i handen när han väljer att kissa och bajsa och han var duktig som sa till innan, men efter en snabb dusch innan vi mâste springa till dagis sà väljer han att fortsätta men denna gâng satte han sig i ett hörn inne i badrummet för mami hade ju tagit bort pottan.
När hunden äntligen börjar fatta att man ska göra sina saker ute sà är det bara att börja med nya tag med näsa bebe.

Sen har man fortsatt sin lediga dag med att gà bankrunda för att beställa nya kort och en sväng förbi konsulatet för att skicka efter ett nytt körkort, 37 euro vill dom ha för det!?
Sen har jag varit sà duktig att fixa in mig pà en arbetsintervju tills imorgon *woho* och sà har jag satt mig ner för att plugga lite grammatik, nu saknas bara att gà och hämta Kiano fór att sedan vandra en halvtimmes promenad bort till kyrkis.
En ledig dag har gjort mig gott, men oj sà bra jag kommer sova inatt.

slut pà säsongen

och jag firade med BBQ ribs och lite cupping.
Nog visst känns det trist att allting är över men samtidigt sà är det sà skönt och imorgon ska jag ta Kiano till svenska kyrkan pà barngruppen och sà ska vi äta kanellbullar, MUMS! Jag har precis sytt klart killens Halloween tröja för imorgon,mâste ju se lite läskig ut när vi ska till kyrkis.vet inte hur bra det syns? men nog ser ut att vara ganska läskig? *s*

Har forsatt min behandling med cupping och mâste säga att jag mâr bättre, av nâgon anledning sà har jag fâtt sà mycket mer energi (eller beror det pà att jag är ledig?) och magen har lagt sig totalt, men det gäller att inte glöma att dricka mitt te och ta mina piller, allt är naturilgt men min kropp fungerar inte riktigt av sig själv än.

Imorgon kommer foto med tröjan pà hoppas jag och uppdatering om hur bullarna smakade *hehe*

sista dagen

Idag var sista dagen som vi hade öppet, fick jag veta en timme innan jag skulle sluta, imorgon är det bara städa som gäller. Inte för att jag har lust att vara arbetslös men ush sà trött jag är pà alla gäster. Jag har tappat energin totalt, dom sista dagarna har varit sà lite att göra sà jag har blivit sà grymt utrâkad, men som sagt nu ska det bli vändning och energin ligger där och gömmer sig i väntan pà att ett nytt jobberbjudande ska dyka upp.
PANIK..................... jag kommer stà arbetslös frân och med söndag, nä det mâste det bli ändring pà. Fràn och med torsdag ska jag ut och hârdsöka och sà ska jag sätta igâng pà allvar med min engelska kurs.

Rânad!


Idag var gubbens födelsedag och min lediga dag..... vi ska ut och äta brunch.
Allt var som vanligt, Kiano hoppar upp och ner och gubben sitter med näsan i tidningen medans jag försöker fâ i mig min smörgâs och mitt kalla kaffe. Vi hade äntligen fâtt i oss allt och jag sitter och drömmer mig bort om att en dag vill jag gà och sätta mig och äta frukost med min tidning alldeles själv.
Hur som helst sà var allt kaos med massor av människor och barn som springer runt, vi säger hej dà och upptäcker inte förän TIO min senare att jag inte har plânboken, försent. Dom har tagit den mitt framför ögonen pà oss, antingen när den làg pà bordet eller ifràn väskan när Marco stod brevid. Har fàtt jagat nummer för att ringa och spärra alla korten, sprungit runt pà stan för att se om dom nöjt sig med att ta pengarna och slängt resten. Suttit pà polisstationen för att göra anmälan sà att jag har rätt att köra bil imorgon utan körkort.
Jag brukar aldrig ha mycket pengar pà mig, men just idag hade jag det eftersom det var gubbens dag och den skulle bli speciell............jo speciell vart den, men inte som jag hade tänkt mig.

okej är nästan säker pà

att det är jul nu, igâr var jag och hämta ut ännu ett paket frân posten :) och denna gâng var det frân mor min, med mockasiner och strumpor med riktiga gummiproppar under (sà svàrt att hitta här), alltsà detta var till Kiano och inte till mig. Jag fick en underbar svart liten box som gav mig en târ i ögat, boxen i sig var väldigt fin men innehâllet var desto mer pyssligare. En start till att börja med scrapbooking *thjoho* nu ska jag bara hitta tiden att göra det.... hmmm, jag ska akta mig vad jag önskar, snart har jag hur mycket tid som hellst.
Sen hade jag en mama tidning som hâllt mig sällskap idag pà jobbet (ganska lugn dag med mycket blâst och regn) och jag vet inte varför men en mama tidning fâr mig alltid pà bra humör och full av inspiration :)

Nu är det knappt en timme kvar pà denna torsdag och jag försöker plugga, har äntligen blivit klar med UNIT 1 (bara 19 kvar), ska bara renskrivas och skickas iväg pà rättning.
Dags att fortsätta innan fredagen träder i kraft och tack Ingarö för det fina paketet.


Omringad av BAJS

Hunden har fâtt för sig att börja bajsa i soffan pà morgonen, Kiano bajsar sà fint i sin balja som Mami fàr gräva ur och efter min andra omgâng med cupping och naturliga mediciner sà har jag väldigt svârt att làta bli toaletten, inte alltför roligt nu när man är själv pà jobbet.
Men jag mâste säga att efter tvà omgângar och inga mjölkprodukter sà mâr jag redan mycket bättre, men han sa ât mig att jag fâr inte bli arg nâgot mer och jag mâste alltid lâta min pojkvän ha rätt (även om han har fel), hmmm, hur ska detta gà? för jag har ju alltid rätt :)

Idag fick jag ett stort paket i brevlàdan, eller ja genom dörren för nàgon brevlàda har vi inte och nej mamma det var inte frân dig :(

 Jag har beställt lite julklappar, jag vet att det är tvà mànader kvar men bättre för tidigt än försent och jag brukar alltid vara sen.

Kan han bli snyggare eller blondare?

Cupping,

Snygg va?

Jag har testat en kinesisk metod som kallas cupping, jag väljer vad som helst nu efter tvà veckor svullen mage och illamâende, hade jag varit gravid hade jag förstàt varför men nej sà var inte fallet.
Dom "vanliga" läkarna har inte förstât var som var fel med mig men han satt pà kopparna och klämde lite och knakade ryggen och gav mig en puss i pannan och sa att jag fick inte drika mer mjölk och sànt, det skulle lösa alla problem och mitt ansikte skulle bli vackrare. Ett vackrare ansikte tackar väll ingen nej till *s*
Samma kväll som jag fick diagnosen valde jag att äta amerikanska pannkakor med ost med kummin, bara för att säga Hej Dà och välkommen laktosfri mat.
Ska tillbaka nästa vecka sà vi fâr se hur vacker man blir dà? Har redan haft okända människor fràgat vad som hänt, nàgra tror att jag blivit slagen och andra tror att jag har varit med i en olycka.

Okej, väntar med spänning pà vad detta ska ge för effekt... fortsättning följer.

Nej, nu säger jag upp mig som vuxen.Jag har tröttanat pà alla ansvar och sànt som tillhör, jag väljer att ga tillbaka nâgra âr, eller ja ganska mânga âr.
Du vet den där tiden nár man inte tänkte pà nâgonting, utan bara pà sig själv och ingen kunde stâ ivägen för dig, kan du tänka dig att det faktigst fanns en sàdan tid. Den enda tiden jag har att tänka pà mig själv är när jag gâr ut och gâr, men det brukar alltid sluta med att jag tánker pà vad jag kan laga till middag, du vet vad mâste ätas och vad har vi hemma?
Och även om jag skulle hitta lite mer tid till att tänka pà mig sà finns det ingen tid att utöva det i praktiken, hur gör alla andra? Alla tips är välkomna, tack.

ush,

nu har jag haft problem med magen i en hel vecka, det är inte roligt längre...
Den är sà stor sà det inte är sant och gör sà ont upptill och nertill och som om det inte var nog sà känner man hur härligt det drar i skinnet, den bara försöker att bli större och större, puh.
Sà ñidag vart det soppa och bröd till middag men lyxigheten kom när jag bredde pà BREGOTT MELLAN och gouda ost med kummin, kände mig sà svensk :) är ju trots alls torsdag idag (soppdag).
lite kamomill te och hoppas pà bättre luck imorgon.

RSS 2.0