Fredagsmys...

vi valde att smita iväg till xorri för att ta en snabb fika innan det var dags att âka hem och sova (för Kiano) och äta (för mami och papi).

Det har blivit lite av Kiano favvo sak att göra, FIKA! vi kan knappt gà förbi ett fik längre utan att han blir arg, vet inte hur mânga gânger som han krypit upp i olika stolar och hoppas pà att vi ska sätta oss ner för att dricka nâgot. Medtagen dricka gàr absolut inte utan det ska vara köpt, bless him.varför har dom sà svàrt att vara stila när man ska ta ett kort? :)

Saker jag vill ha..

inte till mig men till min underbara son (kanske inte alltid sà underbar, men han är min).
Bara av att gà in pà polarn och pyrets hemsida gör mig helt galen och allt som är randigt vill jag ha :)

typ som detta:


underbyxor eller
boxer???? kanske bâda?


men är dom snygga eller! vill ha, skulle kunna ha ett par till mig ocksâ... undrar vilken som är den största storleken?hittade denna snygga tröja.... den är ju bara sà cool. Finns även i svart/vit som är grymt snygg :)

alltid ett missat samtal

                               


                

jag försöker inte undvika er, men du lyckas alltid ringa när jag inte kan svara.

hmmm, undrar lite över mina tidningar? längtar sà efter att fà sätta mig ner i soffan med en kopp te och min mama tidning

          GOAL

japp, det har blivit sà pass kallt (svalare) nu sà man kan faktigst dricka nâgot som inte har is i sig *s*

Kiano har dock blivit sjuk pga väder förändringen och kommer imorgon vara hemma med papi, han har haft feber bâde igàr och idag sà jag tyckte att det var lite väl elakt att skicka iväg honom till dagis imorgon och papi är ganska glad över att slippa gâ iväg till jobbet imorgon. Han har fàtt lànat en leksak av en kompis (PSP) och för tvà dagar har jag inte kunnat haft en normal samtal med honom, allt jag hör är att dom bara lyckas döda honom hela tiden, sà jag antar att det kan inte gà allt för bra????

âter igen är det sängen som gäller, har 11 timmars pass imorgon och borde kanske försöka sova lite innan K. börjar igen med sina host attacker.
Natti natt

Hösten har kommit till mallis

äntligen har vi fàtt lite regn och oväder, celsius graderna har äntligen hoppat ner nàgra steg och kläderna tar längre tid att torka. Men oj sà skönt att kunna gà ut pà en promenad redan vid sju tiden och veta att man màste inte duscha direkt när man kommer hem och det hät med att kunna fà sova utan att vakna upp dyblöt av svett.
Tillochmed làngbyxor har àkt pà, ohhh vad jag älskar detta väder.
Stressen kommer nu dà jag vet att vi är i slutet pà säsongen och jag stàr snart utan jobb, men det finns ju knappt nàgon tid över, om man ändà kunde ta semester istället???? hmmm, vem ska betala för den?

ok.... semester sökes!

om det ändà fanns mer timmar,

önskar sà att det fanns mer timmar pà dygnet ellr om bara nâgot sà litet som nàgra minuter extra pà varje timme? Sà mycket jag vill göra och sà lite som jag hinner och det känns som jag är ständigt sen till allting, men de verdad sà är jag ganska duktig pà att vara i tid (iallafall till jobbet), även om det betyder att jag mâste ligga i 140 pà motorvägen (120 är tillâtet). Jaja, jag har fàtt tillsägelse, ellr rättare sagt gubben min har fàtt tillsägelse av en kollega *ops*.

Men om jag hade en massa tid över sà skulle jag fortsätta med min virkning, mâste ju göra lite pasteler till lillkillen och sà skulle jag vilja lagga lite mer rolig mat, du vet experimentera lite och sà vill jag studera lite... eller ja ganska mycket, hmmm, sà vill jag ha tid att gà ill gymet och självklart att vara med min familj. Min kille skulle föredra om jag tog mig lite tid till att sitta ner i soffan och kanske titta pà en film??? var ju ett tag sen.

Men i dag är det lördag och jag har firat med att vara ledig *yeah* och det brukar ju vara pà lördagar som jag brukar fà lite tid över till att skriva en liten veckorapport *s*

VECKORAPPORT!

                  

misha, ay que guapa!


          

palmas gator


   

pà väg...


  

favorit cafèt och äntligen dags för frukost
sen lyckades kameran âka ner i vagnen, men vi lyckades ta vâra 1000 steg efter maten och sà har jag varit duktig att lämna ut lite CV:n.

Nej nu börjar ögonen âka neràt och jag har lite att göra innan sängen ropar.

En dag pà playan

 

Mami hade ledigt och efter att haft frukost pà favorit cafet och tagit en mysig promenad, sà bar det av till playan.
Celsius graderna har sjunkit en aning och fuktigheten har näst intill försvunnit, sà det vart ett ögonblick som vi faktiskt tyckte att det var lite kyligt? helt otroligt och alldeles underbart.ops papi slog i tân :(


RSS 2.0