sparken....?

tänk att kroppen kan vara sâ smart ibland!
Imorse kände jag pâ mig att det var nâgot, men vad det visste jag inte? Sminkade mig lite extra och gick till jobbet med gott humör med hopp om att idag skulle bli en bättre dag..........

Sâ fel jag hade, SPARKEN!
Tack och hej, förklaringen var att jag inte tillhörde rätt kategori?

Just nu är jag sâ trött pâ alla motgângar, när ska det bli min tur att fâ lite tur?
Jag väntar och hoppas att en dag kommer det vända.
God Natt

work work work

nu är jag sâ trött pà allt spanskt kaos!!!!!!!!

Chefen fâr sparken samma dag som invigningen??? vem är chef och varför verkar alla män/pojkar blivit skadade och kan inte lyfta nâgot som väger mer än kilo?

Idag pâstod min manager att jag var för nervös för att servera lite kaffe??? tro f*n det när alla. vill ha sin order först och fullt med arbetare bakom baren sâ att man varken kan gâ till höger eller vänster.

Men men, blir det inte bättre fâr jag väll helt enkelt hitta nâgot annat?


frân utsidan ser det ändâ helt OK ut =)
mândag,

âh va jag önskar att denna dag ska ta slut.... det gör den om 10 minuter.
10 minuter och middagen har inte hittat till min magen än och Kiano har glömt bort hur man sover.

Allt började med att vi var sena till dagis och mamis stressade vidare till sitt sâ kallade nya jobb, där hon berättar en rolig historia för dom, -att nattskift för mig kommer icke att fungera.
 - ok Caroline vi kollar det men âk och hämta uniformen!
Uniformen hämtas, men innan den hinner hamna i bilen sâ passar en gammal gubbe pâ att backa rakt in i min sidodörr. Ifyllning av blanketter och stress och âter stress, ush vad brâttom han hade....hmmm, kan det vara sâ att han har gett mig falska uppgifter?
Strax därefter känner jag en svag smärta i nacke och arm, woho!
Tillbaka till 'jobbet'  OK inga nattskift, men da finns det enbart en halvtidstjänst och jag är inte längre en storfavorit. Och som bonus upptäcker jag att dom gett mig fel storlek pâ skorna! Tillbaka igen för att byta.

Jag bestämmer mig för att ringa doktorn... min tanke var ju att jag skulle fâ boka en tid, hmmm. Min seguridad social har gâtt ut, du bör gâ till närmst vârdcentral och fixa detta.   TACK!
Sà lätt var det inte, utan jag mâste ha med en massa papper som visar att jag är jag, passet gällde inte dâ det stâr i tvâ olika efternamn. Att jag kunde mitt ID nummer och hade samma förnamn, mellannamn och födelsedag som 'JAG' i systemet gällde inte för damen i receptionen. Tillbaka imorgon igen.

Mami skulle massera idag, jag hade blivit tilldelad en kund, men innan det bar iväg till barnvakten upptäckte jag att Kiano har fâtt besök, inte bara en kompis utan hela familjen löss var pà besök, jag valde att hÂlle det hemligt för barnvakten! 
Snabbt till apoteket innan dom stänger.
Väll hemma efter min massagekund och Kiano har somnat och vaknat igen, dags att BADA! tyckte inte Kiano utan han valde att vara pâ extremt dâligt precis vaknat upp efter-min-andra-siesta-humör, woho igen!
 -Kiano om du badar fâr du fiskpinnar! Mami försöker med mutor
Kiano äter choklad och dricker choklad i badet, mami masserar med special shampoo och sjunger och dansar för att K. inte ska tappa humöret. K. äter fiskpinnar i soffan medans mami kammar och häller vinäger i hâret och AJ vad ont det gör sâ nu mâste K. ha en juice.

Ingen paus! Nu är det dags att tvätta, allt ska tvättas! sängkläder mâste bytas, kuddfodral, kläder osv. Försök fixa sängen när axeln gör ont, inte sâ roligt. Och roligare vart det knappast när jag upptäcker att ena kudden läcker DUN!!!! över hela golvet, hehehe, fram med dammsugaren och dags att sy en kudden, som om jag hade fâtt nog utav det, nope. Jag häller ut nâlarna pâ golvet, enbart för att det är sâ roligt att leka HIDE AND SEEK!
När alla lekar var lekta och klockan har hunnit bli en bra bit efter elva, sâ är det äntligen min tur att köra den speciela hârbehandlingen för att sedan upptäcka att Kiano ger mig ännu en överaskning... BAJS!

Men dom ringde iallafall angâende en anstellningsintervju pâ ett annat ställe!
GOD NATT


nu har svaret kommit,

igâr kväll sâg han mitt meddelande......
tydligen sâg han mitt inlägg om skoval till Kiano, han valde nämligen att svara pâ det först. Och jag som redan hade köpt skorna.siiiiiiiiiiiiiiiiii!!! stod det!

Men vi kommer ha gâtt med tid att planera för det kommer ske tidigast om ett âr och kanske ännu senare.

väntar svar...

idag har jag friat!

Japp, jag har friat till gubben min och nu väntar jag pâ svar.
Det är sâ att han är bortrest och sitter mitt ute pâ den spanska landsbyggden, sâ han vet inte riktigt om det än, men jag har lämnat ett meddelande pâ Facebook!

För inte sâ länge sedan pratade jag med en klok dam om hur svârt det kan vara att leva i ett förhâllande och ännu svârare när man har smâbarn, vad vi ocksà kom fram till att inte blir det lättare när man kommer frân tvâ OLIKA kulturer.
När jag sedan berättade att ena dagen hatar jag honom och nästa dag älskar jag honom, dâ fick jag svaret av den kloka damen - men dà finns det iallafall känslor!
Och det är ju klart, det finns ju känslor och kärlek, varför ska vi dâ gâ bakât? Jag tycker vi satsar framât, nu väntar jag bara pâ att han ska se sitt lilla meddelande lângt där ute pâ den kalla landsbyggden med knappt nâgon internet uppkoppling. 


                               Kärleksbevis

                           


Alltid ngt =(

Pappa har âkt iväg pâ övning och kommer vara borta i 2 hela veckor, ganska skönt kan man tycka kan ju vara roligt att fâ knappa lite pâ tv kontrollen!

Men men, som alltid och dâ menar jag alltid sâ händer det alltid nâgot roligt när han âker bort.
Denna gâng kom dom för att stänga av elen för ej betald räkning??? Vore ju bra om dom kunde skick ut den räkningen sâ att jag visste om detta.
Väl inne pâ postkontoret sâ ser jag att jag inte är ensam... 8 stycken räkningar till stâr i kön för att bli betalda. Och eftersom detta ej stâr i mitt namn sâ kan jag ej gâ och klaga, sâ allt mitt arga kommer hinna bli ljummet.

Sen skulle jag och Kiano ut och leta vârskor... inte till mig!
Vad händer..... Kiano fastnar med handen mellan hissdörren och vägen, tur att han har en liten hand för mami han tänka mânga tankar innan jag lyckades fâ ut den.
- hur ont gör det?
- ska jag dra ut den?
- mâste dom komma bända ut handen?
- stackars barn!
- stänga dörren kanske är ett alternativ?

tur att rädslan kom efter.

Imorgon fâr vi se hur blâ den vart? Tur att vi redan hade bokat tid hos farbror doktorn tills imorgon.


Figurer i ?

Ljust nu kommer jag inte ihâg vad materialet heter?Virkad grytlapp till miniköket


STOLT MAMI!

Jag är en stolt mami till min underbara vackra son!

Beskyddande
Amor
Play

Dröm


Jag har blivit Crazy!


Morgonen började som vanligt med en promenad med hunden, men just idag valde jag att vandra genom Palmas smâ innegator och inte längst med havet. När jag har kommit fram frân den lânga och läskiga gränden sâ ser jag som ett litet ljus längre fram, det har nâgon sorts dragningskraft pâ mig och jag väljer att följa det.
Av nâgon anledning sâ vrider jag mitt huvud till höger och där hänger dom....
Âtta stycken väskor, tvâ smâ, fem medelstora och en maxi.
Jag blir helt förlamad och kan inte slita mig bort frân fönstret, som tur är har jag hunden med mig som räddar mig. Butiksbiträdet kommer ut, jag är helt säker pâ att hon ska be mig gâ dâ jag säkert skrämmer dom andra kunderna.
Hennes mun öppnas och ut kommer orden, - ohhh, sâ söt! är det okej om jag klappar?
puh, ABSOLUT, klappa pâ du. Är det okej om jag kommer in och klämmer lite pâ guldägget som hänger där?Det hela slutade med att jag lämnade in min CV i hopp om att fâ rabatt pâ väskan.
Det är ju inte vilken väska som helst, utan DEN väskan.Den stora frâgan är ju -vilken färg?-  det vill säga om jag fâr jobbet, rabatt och en stor bonus.


äntligen slut pâ helgen!

Imorgon börjar slutspurten pâ min kurs, mycket att läsa och skriva pâ alldeles för fâ dagar, men jag ska klara det!
Men det är imorgon det...
Idag har vi utnyttjat solen till max, genom att byta ut vârat frukostbord till en grön liten gräsplätt med en rutig filt och bin som surrar runt oss. Med favoritbrödet och havet framför oss, ja vad mer kan man begära som avslut pâ pâsken?

 


Lângfredag och epmanadas!

Den lânga dagen har tillbringats till att göra äkta Mallorqinska empanadas, vilket är ungefär samma koncept som piroger men mycket bättre!
Lângt ut pâ landet tog vi oss för att hitta hem till den lilla familj som bodde i ett vitt hus mitt ute i ingenstans och tro det eller ej.... vi âkte inte vilse!

Vi börjar med en bild hur det sâg ut när vi kommit hem....Det har varit en busy day!!!

Mycket bak och lek.... och nog tar det pâ krafterna att äta degen?
RSS 2.0