Bakstuga

Fullt upp har vi haft pâ sista lediga dagen detta âr.
Jobb, jobb och lite jobb, solen fick vi iallafall se ifrân bilen och som tur var sâ var det bara i Palma som allting var stängt sâ jag lyckades inhandla ett ljus för morgondagen.
Vi har förberett inför imorgon, den lille blir stor eller iallafall större, sâ imorgon ska det firas pâ dagis och vi ska bjuda pâ pepparkakor och minilussebullar!
Och nej man är inte trött pâ detta, barnen här har aldrig äns provat dessa läckerheter, wow lite pirrigt är det.

Sen var ju tanken att städa lite, inte bara hemma utan även bil och hund, men det verkar som Papis ankomst imorgon blir mer som
 - Välkommen hem till kaoset, illaluktande hund och trasig bil, vi har saknat dig -
Men om jag sätter pâ mig nâgot riktigt fint sâ kanske han blir förblindad av min skönhet (?) Kanske borde satsa pâ nâgon annan idé.

 
Made By KinnieDuktig duktig duktig.....
Kiano ville helst göra flygplan av degen och fattade inte alls att man kunde ät den, tills Mami var sâ snäll och visade hur man gjorde, MUMS!


Slutresultat:
Min bil

han vill nog inte vara med längre, efter blivit fylld med mat och godsaker, märks på priset att Marco kommer snart jag handlade det dubbla mot vad jag brukar göra.
Min son KIANO, finns det något han kan ha i sina händer utan att det går sönder? Jag trodde iallafall att i bilen var han säker - hahaha, hans dörr går nu ej att öppna varken innefrån eller utefrån och hur han lyckades det vet jag ej? Piggen till låset det hade han hellt plötsligt i handen? Och nej den går inte att sätta fast igen. Så nu blir det till att klättra in från andra sidan med en hängades mami som ska sätta fast bältet, med växande mage känns det inte så lockande, och nej jag vill inte ha honom bakom ryggen när jag kör!

Och så vägrar ungen att gå och lägga sig, ja alltså inte bara idag utan alla dagar så det blir inga julklappar i fint papper såvida jag inte ska slå in dom framför ögonen på honom?

grrrrrrrrrrrrrrrr.................

vad var det jag trodde, att efter tre månader utan gubbe så skulle jag få lite tur?
Hahahahahahahahahahahahaha............................
Idag började morgonen med hysterisk unge för att han måste borsta tänderna och får inte leka med "min" dammsugare, wow mysig start på dagen, hunden väljer att hoppa runta på alla platser i bilen så den är nu helt vitprickig. Fint besök gjorde jag hos GESA (dom som skickat mig en fin elräkning), jag har betalt elen sen augusti i min gamla lägenhet? Ok, skönt att veta att jag vågar sätta på mina element igen men inte f*n har jag lust att betala el för en annan person och knappast när vi pratar om nästan 500 euro och en räkning till är på väg. Ägarinan svarar inte (det var ju inget nytt), så jag tog mig till lägenheten för att prata med hyresgästen (kunde ju hänt att han skulle ge mig pengarna på en gång!?!)
Tur att Marco kommer snart då detta är i hans namn så vi kan lösa detta och kanske få våra pengar tillbaka.
Efter deppad dag så ville jag slösa pengar? IKEA och middag det vill säga, Kiano kissar på sig inne på toaletten, tillbaka till bilen och byta byxor, äntligen framme vid resturangen och köttbullar och potatis ligger på tallriken, Kiano väljer att hälla ut cola över hela bordet, yoghurt över hela stolen, kaffe över hela byxan och vi kissar på oss igen på barnavdelningen. Sedan ska vi riva i allt och näst intill en hel pall med vaser åker i golvet för att sedan skrika högt och åter igen högt att han vill ha vatten och det ska jag trolla fram ur väskan! Vi ska inte gå, vi ska inte bli buren, vi ska inte hålla handen - är det nu man kan få panik och bara ge upp?
Imorgon torsdag, snälla rara söta dag kan du göra att något blir rätt?

Marknad, lucia firande och en sovande pojke!
tur i oturen

Det var nog lite tur i oturen iallafall, även om jag önskar att den inte var så stor. Om åtta dagar hade jag stått utan försäkring i två månader och då hade i stort sett inget bolag tagit mig vilket betyder att jag ej får köra min bil, ingen bil inget jobb.
Okej jag ser något positivt igen men jag tror ej längre på att det bara kan bli bättre, det sägs ju att allt kommer i tre, störtar ett plan så ser du minst två allvarliga olyckor till med plan... ni fattar poängen.
Okej måndag (lucia) 13 december, då är det precis tre månader sen Marco lämnade och min otur började (två dagar senare var min tvättmaskin trasig and so on), borde jag nu inte har kommit förbi den magiska siffran 3?
Nu kan jag knappt vänta till tisdag, måste ju vara något helt otroligt som kommer hända, men vågar jag gå utanför dörren innan dess?

underbara morgon slutade helt fel

dagen flyter på väldigt bra, jag hinner ha en snabblunch ute i solen och påbörja min "dyra" ansiktsbehandling som jag skulle få från Marco.
Kiano är på bra humör när jag hämtar och vi bestämmer oss för att åka och köpa en gran!
Jag skulle bara ta en liten smal väg för att komma ner på stora vägen för att slippasvänga runt hela rondellen vid köpcentret. Smal väg betyder måtande med minilastbil och folk mitt i gatan och jag ska vara den snälla och backa och släppa förbi... min bil är trasig! såg inte den grymt låga stolpen som nu tryckt in bakdelen på min bil plus lyse, hur jag nu lyckas med det på ca 3kmh/h?
Snälla pojkar som hjälper till och TEJPA min lilla bil och utskällning av kärringdjävlar för att jag står i vägen och att jag har dålig hyfs?
Gran blir det, men ack så ful, lampor hittade jag till granen, ush isvita lampor som lyser näst intill blått och deco hade jag ju knappt heller så miffo gran och trasig bil, någon har parkerat på min parkering när jag lyckas komma hem och åter igen trampar vi i hundskitt för att ngon använder min parkeringsplats till rastning av deras hund(ar).
Den glada nyheten kom idag, då jag fick veta att jag inte har någon försäkring på bilen och jag får inte förnya den, knappt jag fick skaffa en ny med ett annat bolag.
Nu har jag betalt 550 euro på nu försäkring och min chock elräkning på 400 euro plus att om jag avbryter min ansiktsbehandling så blir jag skyldig att betala en viss del i alla fall.
Det är nu jag önskar att jag kunde vinna på lotteri men eftersom jag inte spelar så är chansen ganska liten.
Adios semester som var så efterlängtad.

Underbara morgon!

Idag har vi haft en lugn och helt underbar morgon.
Kiano ligger i sängen och klockan ringer - mami jag är trött -  tar min arm och vill att jag kramar honom!
För att sedan låta mig gå ut med hunden så att hon slipper göra sina behov inne, vilken lycka för mami. När Kiano sen upptäcker att mamis hemmagjorda bröd är slut (näst intill katastrof) så bestämmer sig lilleman att en korv med korvbröd går ju precis lika bra tillsammans med lite o`boy. Inget skrik för att borsta tänder klä på sig kläder och mami får en liten stund för sig själv?
Kiano leker och tittar på TV och när jag hostar till så kommer han springande för att kolla om jag är ok.
Ett litet ynkligt skrik fick han till när han skulle in på dagis, men då sprang jag fort så att min morgon fick fortsätta vara perfekt!Här har han så fint ställt upp tåg och bilar på sladden till strykjärnet, fantasin är det ju inget fel på.

GLOW!

Något sådant måste jag ha, syns inte magen eller man kanske tror att det är "mulliga" former?
Inte allt för länge sedan vart jag utbjuden på några öl, alltså han tyckte att vi skulle gå ut nästa sommar?
En ung kille vart så glad att han fick mitt business card och tyckte att det skulle jag inte gjort för då kunde han ringa mig, okej det var ju lite tanken av det hela fast i jobbsyfte.
Igår hade jag en 18 åring hängades halft ur bilen för att försöka få tag på mitt nummer.... när jag frågade hur många barn han ville ha så såg att lite smått förvirrad ut, jag pekade bak i bilen och berättade snabbt för Kiano att- titta där sitter en "pappa"-  Han och Kiano vart snabbt bästa vänner innan dom rullade vidare.

Kan det vara den berömda gravidglowen?

livet som singel,

ja iallafall för en dag.
Igår fick jag mysa en hel dag utan barn, ok den i magen vet jag inte om den räknas?
Hunden var nöjd med 2 timmarspromenad och lugn och ro i hemmet, jag var nöjd med min promenad utan vagn och skrikande unge, långlunch helt själv och kunna skölja ur håret utan att ha en unge som puttar ur mig ur duschen.
Sortera papper i lugn och ro och hänga tvätt, vika kläder..... okej jag har lite och öva på!
Kiano kom inrullande på tidig kväll efter besök i både djurpark och festival park, jag har bra chefer som frivilligt vill ta min son med sig på utflykt, TACK!
Kan ju inte påstå att jag lyckades så mycket bättre idag då jag hade hela 3 timmar själv.... storhandla och ställa allt iordning för att sedan hämta Kiano tidigare än tänkt. Som sagt jag måste träna på detta med att vara själv, det kan ju hända igen.

RSS 2.0