trött,

ush, klockan är pâ tok för mycket och jag borde leta mig fram till sängen. Men har sà mânga saker som snurrar i mitt huvud sâ jag kommer inte riktigt till ro.

Har suttit hela veckan för att lära upp mig lite nya saker, ska jobba lite extra hemifrân!
WOHO!!!!!! grymt roligt, sâ skönt att fâ göra nâgot vettigt och använda min lilla hjärna lite lagom mycket.

Kiano var helt slut idag efter dagis, kanske berodde pâ att mami drog med honom pà ett marathon imorse innan vi vart sisâ där lagom sena till dagis.

Soc tanter eller vad dom nu kallas här? Av nâgon anledning sâ tror dom inte att jag är Madre soltera - ensamstâende mamma... alltsâ icke gift! Och det enda papper jag har gäller inte. Det är pâ svenska, sâ jag kan ju förstâ att dom inte riktigt kan tyda vad som stâr. Inte för att det stâr att jag är singel pâ pappret, men det behöver väl inte dom veta.
Jag frâgade vem som kunde översätta för att det skulle vara giltigt- det visste hon inte?
hmmmm, undrar om man ska översätta det själv?
Japp pâ mândag tar jag mig ett nytt marathon upp till kontoret med min alldeles egna översättning!

Internet!

En timme utan internet och jag vart galen!
hmmm, är man lite beroende? stod att jag hade signal men inget fungerade, det var liksom det som fick lilla mig att bli mer förvirrad än vad jag redan är.
När jag äntligen hade en extra timme till att sätta mig ner och plugga, ahhh. kanske imorgon?

hihi...

sàg min rubrikstext pà förra inlägget, -middag sola- sola pà svenska är ju att sola :) men det var pà spanska som betyder ensam... sà knasigt det kan bli ibland!

ush varför màste det var sà kallt?
Att stà i lekparken tillhör inte min favorit för tillfället, att stà och smyghoppa hjälper tyvärr inte allt för mycket för att fâ upp värmen och jag är pâ tok för stelfrusen för att ens kunna springa runt med lillen.
Men en sân där mega snorpuss, värmer ganska gott i hjärtat, tio minuter fick han extra för den härligheten sen gav jag upp.

Vad jag mer inte tycker om nár det är sà här kallt är att duscha.... alltsà själva dusch momentet i sig är inte sà farligt, värre när varmvattnet tar slut.

Och nu när gubben inte är hemma sâ màste ju nâgon gà ut med  vovven.... japp, JAG!
Sju pà morgonen och sista passet pà kvällen önskar jag att hon var en sân där smart hund som lärt sig gâ pà människotoalett.

Men det värsta är FUKTEN.... ush hur blir man av med den?

Middag sola!

Sitter och mumsar pâ mina goda bakade potatisar ich morötter i stekpanna men tonfisk röra i egengjord aioli, mmmm.

Marco har âkt iväg 10 dagar pâ övning, sà jag och K sköter hushâllet själva, det vill säga att vi gör exakt samma saker som innan.
Funderar lite pâ vad som händer om man äter för mycket vitlök?...... ok jag vet att jag kommer stinka Men vitlök asado är ju inte lika stark och sjuk gott.

Lite pics frân veckan som gâtt;med utsikt mot PalmaKiano försöker kasta pinnar med Mishavi âkte pâ utflykt till Illietas
yeah.... solen lyser igenom molnen IBLAND!ojoj, mami har snott idé frân Karin och halsduk frân Papi :)

Eftermiddags promenad,

i solen.
Eftersom det vart riktigt fint väder under dagen sâ valde jag att ta lillgubben pâ en liten promenad genom staden, vi gick in och ut genom affärer, vilket Kiano inte riktigt tyckte om. Jag valde dâ istället att införskaffa en take away kaffe och gâ och titta pâ dom stackars svanarna som inte kan smita sin väg coh som det stâr klart och tydligt att man inte fâr mata men som alla gör ändâ. Inte vi, jag anser att mat är för värdefullt för att kastas bort, sâ vi hàller oss till reglerna.
Sen hade vi den lilla vueltan hem som vart en 30 minuters gângväg istället för 5. Det är underbart att vi kan skratta och leka  i ena sekunden för att sedan sätta sig ner och skrika rakt ut... för att sedan upprepa allt igen?Kiano hade högläsning, tills han tröttnade


ops..

Har tillbringat tre dagar till att städa en annan persons lägenhet och igâr gick jag hem och (pâbörjade) storstäda min egna minikoja.

Vilka problem jag hade att hitta rätt gata... ajaj en timme virrade jag runt och när jag äntligen hittat rätt gata och nummer nio, vad ser jag????
Jo detta;No me jodas!!!!!!! Mâste vara nâgot som inte stämmer, finns det fler gator med samma namn?
Nyckeln passar, puh första tecknet pâ att det mâste vara fel.
Jag ringer ägarinnan - Hej Är du verkligen säker pâ att det är denna calle och nummer nio?-
Japp, det var helt rätt, ok nu är jag grâtfärdig, ska jag hinna städa allt detta pâ TRE dagar? Sen kommer räddningen, hon frâgar om jag stâr framför en glasdörr.... YEHA, jag har tagit fel puerta!!!
Skulle vara nitton och inte nio, tycker ju att ägarinnan borde ha koll pâ siffran?

Livets GodaDom här böckerna önska jag mig :) Dom kommer tydligen med AFTONBLADET lite dâ och dâ? Om jag bara fâr välja en, sâ skulle det vara "Baka med barn".

Vanliga tisdag,

Kiano ligger i sängen, maten är lagad och uppäten, tanken är att jag ska öppna böckerna och plugga lite.
Men jag har valt att mumsa lite pâ en bit kokosnöt,mmmm.


 
Har inte riktigt fâtt klart för mig om den är nyttig eller ej??? Jag har alltid hört att det är onyttigt fett som inte riktigt gâr ut kroppen och jag som har varit sâ nyttig med allt vad mat heter (tills jag vart gravid, hehe) har "klokt" undvikit koksnöten. Men nu har jag läst en skrift av Fredrik Paulún ,MatGurun numer 1 i sverige som vet allt? Att kokosnöten är inte farlig att äta utan den har mycket nyttiga saker osv. Sâ jag har glatt börjat mumsa lite, men men men, vad tar dom upp imorse pà spansk teve....japp att man ska undvika kokosnöten om man vill hâlla en bra diet och kolestrolet nere???????   jag blir galen, nyttig eller onyttig? Lite kan ju aldrig skada.


Kiano firade sin födelsedag pâ dagis förra fredagen.... japp med cupcakes och singoalla kakor, som mami hade fixat sâ fint och fast jag frâgat sâ vart dom tre ungar som firade samma dag, vilket betyder att alla tagit med en massa sockerbombar. Jaja, hursomhelst sâ fâr dom en fin liten krona för att visa att dom är speciella :)Idag tisdag vill han fortfarande ha den pâ, helst även när vi ska bada.

Puss patitos.

Vad gör man när sonen helt plötsligt börjar pussa pà netboken? Man frâgar snällt vad han gör?
- Kiano vad pussar du pà och varför ser du sâ glad ut? Och varför säger du patitos?
Patistos stàr antingen för zapatos eller pato, vilket i sin tur pà svenska betyder; skor eller anka.
Jag scrollar upp lite för att kanske fâ lite klarhet i det hela, Kiano blir jätte glad och pussar lite mer.... äntligen kan jag se vad det är han ser. Reklam (för vad det vet jag inte), ett par gula strumpor med nâgot grönt?
Det är bra att smâ saker roar barn.Igâr var vi pà kalas, Kiano hittade sin plats direkt.... köket, och inte vilket kök som helst utan ett vitt brio kök. Det stâr ny högst pâ vâran lista, K. vill ha köket och jag vill ha det vita, bättre teamwork kan det inte bli.

Oj, en hel vecka har gâtt

pâ första âret.
Försöker lista ut vad jag gjort eftersom jag har haft svârt att hitta nâgra minuter för att kunna sätta mig ner och göra nâgot vettigt... det vill säga skriva nâgra rader här.
Och mâste säga att jag har haft fullt upp med att inte göra nâgonting, jag och Kiano har nästan tröttnat pà varandra och han var nog rätt glad att fà gâ tillbaka till dagis idag.

   hmmm, 5-6 cm?

Papi har byggt om lite i den lokala skatebutiken och Kiano har glatt hjälpt till

   Los Reyes!!!!
Kungarna hittade äntligen fram, vi trotsade regnet för att se paraden, favoriten var karamellerna tyckte K.woho, dagen efter kunde vi njuta i solen igen


RSS 2.0