Hur kunde jag missa tiden?

Fast jag visste att vi skulle ställa om klockan sâ vart allt sâ fel ändâ!
Och Kianos dagisfröken sÄger ingenting heller dâ vi klampar in en timme försent, här trodde jag att jag lâg bra till tidsmässigt dà vi planerat att âka lite inlines... men inte det vissade sig att man var 25 min sen och inte 35 minuter för tidig!
Nu har jag förlorat en timme idag dâ jag nu mâste gâ och hämta K. en timme tidigare, eller ja den normala tiden!


Hantarbete med marsipan!

Tanken var att jag och K skulle göra detta tillsammans...... mami satt själv hemma vid mormor och morfars köksbord och rullade bollar och kavlade marsipan!


Liten bild!


Rosa Röda benvärmare


Bortglömd!

Har varit tillbaka mer än en vecka men inte har jag ens hittat 5 minuter till att hoppa in pâ min lilla blogg, vilket är ganska konstigt dâ jag blir väckt kl 6 pâ morgonen. Dumma unge som inte tycker om att ha sovmorgon, nej vi ska upp och titta pâ samma Bamse avsnitt varje morgon och sâ tar vi en Bamse sväng sisâ där precis inna läggdags, bara för att det kan ju faktiskt hända nâgot nytt?

eller kul med Kiano?

Min...(Kianos) Vita spis!

Idag har jag äntligen lyckats få tag på den fina vita Brio spisen.
inte har det varit lätt, slutsåld i stort sett överallt, idag valde jag att ringa runt innan jag satte mig på den långa bussen och till slut fick jag napp och la undan den sista som dom hade!

Jag kämpar vidare med min kaffedrickare till son.... Kaffebryggare!
En likadan som mormor och morfar fast i miniformat och japp det fungerar, matchande brödrost fick han också!
Bilen vart en bonus, bara för att den var så billig. 1 euro, det kan man väll stå ut med och så vart det nya nappar och ett par byxor, godis till pappa, HALLÅ! Inget till mig själv och det sorliga var att jag var ensam på min lilla shopping runda?
Nä nu ska man brumma ner i sängen imorgon är det födelsedagskalas för mormor!!!

Mammatest!

Japp gjort mamitest idag...

Treva dig upp för isbacke med vagnen på släp, fall framåt.....

1- släpp vagnen och ta emot dig
2- håll i vagnen och ta emot dig med hakan

rätt svar........................... 2.

Jag har en härlig molande värk i rumpan, ok kanske inte i men i mina muskler!
Jag har förstått varför, det var ett tag sen sist men det kallas visst träningsvärk! Efter alla av och påstigningar på den röda bussen putta Emmaljunga vagnen uppför backar och hålla i den hårt så den inte rullar ner själv, vilket betyder att jag måste småspringa ner för backen på den underbara isen. Och nu har vi tö, så allt blir så otroligt mycket "lättare" och som det inte var nog, vinterkläder! Mammas två nummer förstora vinterskor och lillebrors X antal storlekar förstora dunjacka, behöver jag säga något mer? Kanske inte så konstigt att man äter som en häst!

Hundbajs, tankar & Friends!

Min dag!

Skulle införskaffa liten egentid genom att ta ut hunden på promenad, vad jag glömt är att här finns det inte soptunnor i varje hörn, en kilometer till närmsta! Men jag måste säga att jag kände mig stolt varje gång en bil åkte förbi och tittade konstigt på mig, japp jag tar ansvar för min hund (ok inte min hund, men ansvar tar jag).
Klart vuxenpoäng!

Mina tankar flög iväg lite på barnkläder, funderar på om man kan köpa kläder på typ Coopen? Jag ser inget fel på dom, men det verkar som man får konstiga blickar om man bara går in på den avdelningen?
Är Sverige så fixerat att allt måste vara "rätt"?
På dagis verkar det som familjer tävlar mot varandra om vem som kan ha det största kalaset, dom bästa kläderna och åker en familj till Thailand så ska alla göra det!

Nu ska vi ju inte prata om den hälsohysterin som pågår, ajajaj! min son fick häromdagen en påse med majsbågar, du vet dom utan salt och nästan inget fett. I vagnen satt han fint med hela den stora påsen framför sig, klockan var strax efter fem på eftermiddagen (middagstid i Sverige) och vilka blickar JAG fick, först en blick mot den STORA påsen och sen det onda ögat mot mig - vilken konstig mamma, hur kan hon ge sitt barn detta nu? -

Vad tänker man?
ni skulle bara veta vad dom äter till mellis på min sons dagis!


Love love love....


längtar tillbaka till mitt varma land, enbart för att få sätta på mig ett par jeansshorts. okej, kanske med ett par strumpbyxor under.
åhhh, mina älskade vita linnen som passar till ALLT!

hemligt kär i dom grå!   
om min kille bara var liten bebis igen.

Nu är vi kommna..

i Sverige vi är och jag funderar på hur jag kunde byta solen mot den vita grädden?

Det började bra igår när vi landade på en helt annan terminal än där mina föräldrar stod och väntade, sen kom jag på att mina kläder var inte alls förberedda på den kylan som fanns utanför glasdörrarna.

Men hoppet kom idag när jag såg solstrålarna komma fram och jag tänkte att kanske hinner snön smälta fort och jag kan ha mina vanliga kläder, men ack så fel jag hade. Det var på med täckbyxor med tillbehör och Kiano ska vi inte prata om, efter en timme så lyckades jag få fram några skrattmen mami fick sin motion genom att springa fram och tillbaka med kälken på släp.så fort vi satt oss på planet så började unge herrn fråga var fåglarna var?mmm, mami glömde maten hemma så chips och cookie vart en bra blandning till lunchframme på Arlanda.... kylan har vi ej märkt av än
hmmm, bilen verka lite annorlundavilken lycka, det finns leksaker!ok, premiär! inte så populärtefter 1 timme hittade vi spade och borstekälken var ok... mami fick provköra några varv förstjag har inga ord.............. GUAPETON!

Bbq nr 2

Idag var det myspys med andra goa familjer, och nog skulle det varit ännu mysigare om vi inte valde att âka vilse! Att köra i cirklar runt grillplatsen var ju inte direkt vad vi hade räknat med och jag tror att vi börjar ta det som tradition? För om sanningen ska fram sâ körde vi lite smâtt vilse till gârdagens bbq ocksà!

Imorgon är det SWEA som gäller och kylan lockar inte alls, hur ska vi överleva 12 dagar med snö? Försent att tänka pâ det nu.
RSS 2.0