livet leker

och vi fortsätter med våra utflykter till stranden på söndagarna.Hur underbart är det inte att vandra i kyla och blåst för att sedan sätta sig ner på klipporna i solen där varken blåst eller kyla lyckas hitta fram.
Vi skulle fira vår söndagspromenad med typisk enkel helg mat - korv med bröd - eller ja korv med ett varsit halvt hamburgebröd!

Helgens bravader var över och måndag stod åter på schemat, ultraljud och långlunch, för att sedan ta mig på ett möte där huvudpersonen väljer att inte dyka upp. Ush att måndagar kan vara så jobbiga.Det är någon som vill säga hej!
Stor och mycket välutvecklad, har inge minne att jag kunde se Kiano så här bra på ett ultraljud.
ahhhhhh, redan otroligt vacker.

ugn och inte spis

ugnen har gått sönder och inte spisen, jag som älskar min ugn och var tvungen att leva så länge utan en!

Vad händer idag då???? Kiano väcker mig 5 på morgonen med kräksjuka!
Han har lurat mig flera gånger med att kräkas lite se hängig ut för att sedan hoppa runt i hela lägenheten, för att sedan börja om hela procesen.
Börjar fundera på om det kan ha något att göra med alla söt och salt saker som hn fick i sig på gårdagens kalas, barnkalas är ju aldrig nyttiga och här i detta land ännu mindre.
argh.

Vad gör jag för fel?

Sa jag att ena spegeln på bilen sitter löst? Sen en vecka tillbaka en morgon så upptäckte jag att den vinglade lite väll mycket när jag stängde dörren och nej jag har inte kört in i något!
Mitt fina lilla segel som jag har som solskydd har blåst ner och självklart hade det sönder toppen på parasolet, men nu har jag fått mitt "insynskydd" uppsatt igen, bara det att dom lyckades sätta halva delen bakochfram? Men tack vem det nu var som gjorde det????
Däcket på bilen håller så mekanikern gjorde ett bra jobb när han lagade det, undrar om barnmorskan kan laga mitt huvud på måndag? Har nu gått mer än en vecka med dunderhuvudvärk och nacken kan jag knappt röra längre, ena skinkan verkar ha givit upp och tagit semester.
Har också kommit på att jag kanske borde skaffa mig en mobil, för tydligen så missar jag en hel del saker, kanske blir nästa veckas uppdrag?
Efter att ha jobbat klart min dag och fått skuldkänslor för att jag åt en alldeles för STOR smörgås till lunch, så var jag lycklig över att jag tog mig Illetas runt med barnvagn och hund i ett par strumpbyxor som envisades att åka ner hela tiden och stövlar som inte alls var menade för att gå en liten längre promenad med.
Att jag senare på kvällen lyckades få med Kiano (utan vagn) på en promenad med hunden in the neighbourhood, gjorde mig näst intill stum!
Den glada nyheten kom när jag skulle stoppa in fisken med (tänkt) rostade grönsaker och potatis - spisen fungerar inte!
Efter att redan ha köpt en ny tvättmaskin och betalt fastighetsskatten (icke vanligt när man hyr) så känner jag inte för att köpa en ny spis, så jag funderar på om Kiano möjligtvis lånar ut sin?


Helgen i bilder

Helgen har varit kort men vi har hunnit mycket.

Lek i parken med julattraktionerna?

Uttflykt till stranden för lek med hunden och lite mellis!

Lek med kompisar, vilket betyder helt slut i soffan men vägrar sova!

 

 


tisdag som måndagjag börjar min morgon med punktering och ingen i närheten för att hjälpa - minns inte riktigt hur det gick till, har ju haft körkort i 10 år utan punka och nu helt plötsligt ska jag komma ihåg hur man gör!
Mer eller mindre kommer jag ihåg, me j-a va hårt allt sitter, bara att fa upp extra hjulet var ju så att man fick svetten att rinna.
Att jag sedan börjat skruva på fel ställe hjälpte kanske inte så mycket, tur att jag inte lyckades röra den en milimeter! Efter 30 min hittar jag en herre som hjälper mig, TACK!
Nu vet jag hur jag ska göra nästa gång. Att jag sedan efter det jag legat på autopistan upptäcker att med extrahjulet får man inte köra mer än 80 km/h???? ops! Man lär sig något nytt varje dag.

effektiv

en hel dag ledigt med sol och energin bara sprudlar!
Parklek och skogsvandring (låtsas skog) och istället för att ta den enkla vägen hem så väljer mami den med alla uppförsbackar (branta sådana) med vagn och hund?
4 maskiner tvätt har hunnits med - lunch - göra rent en nybäddad och nerkissad säng, torka golvet ett X antal gånger pga hunden, torka golv och tvätta yttligare lite pga nerkissad unge (igen?). Ut till Illietas för kvällspromenad och lyckas göra en riktigt gourmet middag (Kiano bara gapade efter mer mat?).
Är lite impad på att mitt täcke gick in i tvättmaskinen, trots allt är jag inte lika impad på att jag måste sova utan det inatt, hmm. Jag och Kiano ska nu dela på hans mini och tunna täcke, känns som jag håller mjukisbyxorna på denna natt.
Soppat terrassen har jag också hunnit, wow jag är ju nästan Super! Tänk vad 2 dagars ledigt kan göra!
RSS 2.0