Tillbaka till vardagen,

och allt som hör till, dagis, jobb, läkarbesök och trötthet. Ush vad energin inte räcker till längre, försöker skylla det på vädret men tror att det finns flera faktorer som har sin roll i det hela.
Barnmorskan har idag konstaterat att "hermanita" är startklar..... allt jag kunde tänka på var att hon får absolut inte komma innan den 10 maj då nästa mama tidning kommer som är tänkt ska följa med till sjukhuset som underhållning.
Påsk!Påskhelg med våra egna traditioner, tivoli, påskhare, marknad, målning av ägg och empanadas,nu är det bara vila som saknas.
Att vara gravid,

är inte roligt längre.

Just nu börjar jag bli ganska less på detta, jag ser inte mycket positivt i detta längre, en mage som kommer spricka i vilken sekund som helst, armar som har blivit så äckligt tjocka och ansikte som man knappt kan se konturer på längre. Mina mini fötter som är så svullna så att jag kan längre ej gå i annat än flipflop (tur att våren är här), fingrar som ser ut som prinskorvar och kan knappt träffa rätt på tangetbordet, ett svullet öga? blodsocker blues, dåligt humör, grått och trist hår och en rad andra saker som vi inte pratar högt om.
Snälla rara söta tid kan du rulla på lite fortare?

Belly!


Fest

Lördag kväll och vi smiter iväg på invigningsfest!
Kiano som näst intill somnat i vagnen på väg ner, vart full med energi när han upptäckte att det fanns ett biljardbord, själv vart jag grymt intresserad av mini pizzabitarna och majsbollarna.

Att jag sedan fick veta att invigningen gällde en ny club och att Papi gått och blivit medlem i en mc club, kom lite mer som en överaskning, hur kan man bli medlem innan man har en motorcykel? Men men, om den dag eller så så står den på vår parkering och jag får mindre plats för bilen.

Vad jag inte visste och inte räknat med är tydligen ska jag vara inne i detta också? Att bli tilldragen av presidentfrun för ett hemligt prat....? wow, jag trodde vi skulle diskutera något viktigt och intressant, en TÅRTA! vi ska prata om hur tårtan ska dekoreras och att vi alla (fruar) ska skriva på ett kort, shhh TOPPHEMLIGT ?

Helg!

Imorgon ska jag få ha en ledig dag och kanske, kanske få sova längre än till 7.30?
Kiano håller nu på att vänja sig vid att sova i sin egen säng..... ligger just nu i soffan brevid mig. Första natten med Papi hemma så var det jag som fick sova i Kianos säng, själv! Andra natten sov Kiano och papi i Kianos säng och som sagt han har i dag tredje natten lyckats sova en hel halvtimme i sin säng innan han kom springandes.väntar på Papi
finally here!

För att ha gubben hemma igen så känns det inte som om jag har mindre saker att göra, utan nästan mer. Direkt från flygplatsen fick vi åka till tandläkaren och nu ligger han bara och ylar om hur ont han har det och två veckor till måste han vänta innan dom kan avsluta det jobb dom började med. Hmmm, hoppas han inte ska ha så ont så länge, två små pojkar plus hund var inte vad jag hade räknat med.

RSS 2.0