argh....

fortfarande med en surrande ljud i örat/huvud, det vill säga helt döv på ena örat, men jag lyckas fortfarande höra när hund j-vl snarkar om natten.

Trodde jag hade hittat min drömmars lägenhet på 140 m2 och utegård på 60 m2, WOW - men har nu upptäckt att tanten på fastighetsbyrån inte är så duktig på att skriva och det var 140 m2 totalt, det vill säga 80 inne och 60 ute. Jag skulle kunna klara mig med 30 m2 ute och 30 m2 extra inne. Nu har jag det, ett litet minihus på gården som får bli Marcos rum, perfect!


4 dagar

har jag nu legat hemma och hoppas på att imorgon ska jag må bättre - hoppas hoppas hoppas -


Dagens look: som alla andra dagar
- vit soffa IKEA
- Grå mjukis byxor med munkjacka H&M
- Vit tanktop ZARA


Glöm inte att den röda näsan är den snyggaste accessoaren till denna outfit.
Dessutom är höjdpunkten på dagen räkningen från Gesa (el) 450€!!!! Hur mycket mer bad luck kan jag ha? Hej då barnvagn.

Storm

Efter att ha haft min nattliga rutin med Kiano som ger mig blåtiror en annan liten som sparkar sönder allt som finns inuti och en hund som väcker sig ständigt med sitt snarkande och toalett besök. Så hör jag hur vinden dansar fint med grannens stolar och bord,men från min patio tyckte jag att det var ganska lugnt.
Så fel man kan ha, jag hade nästan föredragit att det bara var en stol eller två som låg på marken, Kianos leksaker hittade jag nere på parkeringen, dörren hölls på slå sönder med en ljustake? inkls mitt ansikte när jag klev ut, citronträdet lyckades jag rädda i sista sekund, puh. Min största fasa var bilen, med gamla och dåliga träd som hänger fint över den och ger skugga från solen och drällerkoda över hela bilen, helt hundra var jag på att den lyckats ha sänder ett fönster eller något liknande, woho det var para pation som var trasig idag!
Kiano förbereder

inför Carnevales.
Idag har vi tillbringat eftermiddagen för att leta efter en fjäder och det var inte så lätt som jag trodde, det slutade med att vi fick köpa en hel mask. Kiano till synes övar för fullt och sjungandes - Happy Birthday-?

Baciller


Varför kan ni inte lämna mig ifred? Jag är trött på att hostaoch ha ständig huvudvärk, känns som hela huvudet ska sprängas, desutom är man ju knappast på sitt bästa humör. Orkar knappt höra Kiano leka, han är ju inte direkt den lugna och tysta ungen, utan här ska det det höras att Kiano finns och bara för att var på den säkra sidan så låter han gärna lite extra ifall det skulle vara någon som har missat att Kiano finns!
Så snälla rara baciller kan ni låta mig få vara ifred iallafall tills Marco kommer.

San Valentin

Vi firar det med en mumsig chockladkaka och köttbullar, kanske inte riktigt i den ordningen :)
Tyvärr slutade det med att Kiano åt en ytterst liten bit och mami mumsade i sig resten, det var däremot någon annan liten som vart riktigt nöjd med chocklad och socker kick! Den lille sträckte på sig ordenligt och med all säkerhet klappade hon sig på magen och tänkte MUMS, dettta måste vi ha lite oftare!
Regalos

Kiano var på kalas och tog fint med sig en present som man brukar göra vid kalas, han valde även att ta med sig en utav presenterna som var menat till födelsedagsbarnet.
Vi tog oss åter igen på kalas och denna gång var det mami som fick med sig en soffa, alltså jag tog inte med mig den bokstavligen, men den är min till ett mycket lågt pris.
Börjar fundera på om vi inte ska gå på kalas lite oftare då vi verkar göra rejäla fynd!

Kiano med födelsedagsbarnets present

Sunday Love

Lillskitten ligger och susar gott efter helgens aktiviteter.

Idag har vi haft en slapp och typisk mallorca söndag, nästan iallafall. Mami började morgonen med nybakat bröd och städning, för att stressa i väg till dagens kalas, men sen kom söndags feelingen med häng i solen, tårta och lek. Eftersom det bara var en pytte tårtbit och vi hade inte mumsat på kakor och korv så tyckte jag att vi kunde ta en lugn söndagslunch på Mc Donalds, jag lyckas inte riktigt få med mig Kiano på något annat ställe, så vi fick förbränna kalorierna i parken iställer, enbart för att kunna få plats med lite glass efter det! Men vad gör man inte för sina barn (?) och för att få vara ute i solen. Som tillägg så han jag ju med en promenad efter det och tvätta bilen, om det nu räknas som motion? Bra uthållighets träning för armarna är det ju och det kan ju vara bra för kommande unge.


igen,

Kommer hem som vanligt efter jobb och park, luffsandes upp för trappan med Kiano halvt hängande i ena armen och leksaker, data och väska i andra - något saknas. mina gröna höga växter!
Dom är nersågade och avslitna och det finns absolut inget kvar, jag har fått veta att det är grannjäveln som slitit ner dom, men varför vet jag inte? Är så arg så jag har inte ens lyckats att ta mig för att prata med henne, för jag vet att jag skulle säga både det ena och det andra och troligtvis har hon ett blått öga imorgon!
Oväntat besök

Igår när jag äntligen fick lite tid till att sitta i soffan och ta det lugnt, så fick jag en känsla av att jag inte var ensam, men jag skakade snabbt av mig den och lyckades ta mig till säng i tid.
Det är nu som jag får min känsla bekräftad och hör ett konstigt ljud, helt säker på att någon är på terrassen och snokar runt, trött som jag är så orkar jag mig inte ta upp, tänker att det finns ju ändå inget att ta förutom hundmat.
Ljuden fortsätter och jag kan inte somna så det finns nu inget val mer än att gå upp och titta, ljudet kommer från köksfläkten! Precis vad jag behövde nu, ett äckligt litet djur som hittat in i fläkten och kan sig inte ta ur. Jag sätter hunden på vakt i köket och låter lampan vara tänd då jag vet att hon är halvt blind.

Kiano börjar hosta och jag skämtar inte när jag säger att han hostar var 30 SEKUND! Jag har fått väckt han tre gånger under natten för att hälla i han vatten och hostmedicin och inget har hjälp.
Jag lyckas äntligen somna in och hör små ljud springa över golvet, NEJ..... djuret är löst och springer runt i lägenheten, nu måste jag ta mig upp för att se vad det är. Jag står i soffan och försöker få en överblick av golvet, hunden har sprungit och gömt sig och sitter och skakar, j-a hund som man inte kan ha nytta av, hon ska ju skydda oss.
Inget är löst, djuret är kvar i fläkten, jag kan försöka sova igen med min hostade unge.

Morgon och en stor kopp kaffe behövs, hungrig är jag också och tänkte lyxa till det med en omelett, inga konstiga ljud så jag antar att djuret äntligen har hittat ut.
På med fläkten och krafsande hörs, fläkten slutar fungera och inget krafsande? Nu har jag alltså ett dött djur som sitter fast i min icke fungerande fläkt - jag vägrar ta bort det!

Varför kan inte dessa saker hända när jag har en gubbe i huset, detta är inte tjejgöra! Jag funderar nu starkt på att hyra en gubbe tills Marco kommer tillbaka? För nu är jag trött på att vara gubbgumma och göra allting själv, jag vill hålla mig till kvinnosaker, mat och tvätt, så mycket lugnare så.

Silikon!

Känns som någon har sprutat in silikon i hela min kropp, ush föter och leder är så äckligt svullna idag så jag har knappt fått till det med att gå och min afingrar har förvandlas till små prinskorvar och anskitet är riktigt fluffsigt. Enda stället det ser bra ut är läpparna, dom ser iallafall fylliga ut! Till och med mitt hår hade fått en ordentlig volym idag så idag har jag sett ut som en vandrande snöboll.


RSS 2.0