the break in

för första gången på mycket länge lyckades vi komma ut ur huset i tid, för att köra Kiano till dagens barnvakt och jag skulle lyckas vara i tid till kontoret, riktigt stolt var jag över min tidsplanering.

Förra veckan efter att ha stått parkerad i ca 10 minuter på en utav dom större parkeringarna med näst intill ingen trafik alls, ser jag att någon har kört/backat in i min dörr? Thank god att det var samma dörr som dom körde in i förra året som jag nu äntligen ska få pengar till att laga.

Som sagt istället för att vara i tid till jobbet idag så lyckades jag vara mycket sen, dörren till bilen ser väldigt konstig ut och det går snabbt upp för mig att den är uppbruten! Underbart som om min lilla bil inte har varit med om tillräckligt, enbart min bil har dom brytit sig in i och papper är slängt på golvet, radion är kvar, påse med nycklar är kvar, nycklar till kontoret är kvar, alla småmynt är kvar, bilen är kvar?
Japp bilen hade dom enkelt kunnat ta, då jag dum som jag är "glömde" extra nyckeln till bilen och hem i bilen igår och den ligger klart och synligt på pasagerar sätet. Är det inte konstigt att det fanns saker av värde att ta men allt är kvar och dom har inte gått in i någon annan bil.
Tur säger jag bara att det var samma stackars dörr, som nu blir ännu dyrare att laga.
Rosa!

Igår hade jag stor uppläxning för min mamma att jag vill absolut inte ha något rosa till den lilla som kommer!
Maxi cosi vart enbart rosa då det var secondhand och det som fanns just då, inget rosa i klädväg än så länge, puh. Ekonomisk som jag är så ska vagn även köpas secondhand, hittar just den jag vill! WOW, men självklart är den rosa. Denna färg verkar förfölja mig, varför vet jag inte? Är super antirosa då här är alla barnläder antingen ljusrosa eller ljusblå, nope jag ska gå emot detta!


Vad är detta och varför bodde den i min tvättmaskin?


grrrr....

Idag har så mycket gått som inte jag vill.
Kiano var bortlämnad och jag leta lägenhet, inget ledigt i det området som jag vill. När jag väl kommit hem för att parkera bilen och hoppas på en varm kaffe och lite frukost, kl 13.00 så upptäcker jag att någon j-vl har parkerat på min plats och dubbelt! Nej så får man inte göra i min värld, här knackas det dörr hos grannarna, vem kan äga en röd Fiat? absolut igen, jag tuttar och skriker till absolut ingen nytta. Jag bestämer mig tillslut att parkera mallorca parkering! det vill säga att jag puttar lite på Fiaten och låter dom få stå och pussas lite.
Arg som ett bi har jag näst intill tappat matlusten då jag nu inte kan få sitta i lugn och ro med mitt varma kaffe och nybakade majsbröd, av en slump tar jag mig ut för att titta till bilen (då min står väldigt dumt till) vad får jag se om inte en röd Fiat som försöker smita iväg..... så lätt ska dom inte få det, galen gravid kvinna spinger ner i näst högsta fart och skäller ut ägaren så det ryker. Han ber om ursäkt och säger att han är son till en boende här, jag kunde ju ha sagt något till hans pappa, VAD?
Hur f-n ska jag kunna veta vem hans papa är? och dessutom hade jag knackat på hans pappas dörr och självklart visste han inte vems röda Fiat det var.
Tog det slut där, nope! Min långpromenad vart kortpromenad då barn var på ingång och mami var i stort behov av en toalett. Vit soffa fylldes med målarfärg, försök till att skruva ner något som Papi skruvat upp slutade i kaos!
Bränd elefant och trasigt värme element en laptop som vissar varningskylt om att nu går jag sönder, spara det viktiga. Ett försök till att dra lite i ett gummiband för att få upp lite ryggmuskler, Kiano tycker att just det bandet skulle passa bra som skärp.
Jag ger upp och hoppas på att det går något bättre imorgon.

Kiano verka ju helt klart haft än bättre dag än jag, Sorry min Darling om jag vart på dåligt humör, du undrar säkert vad det var för monster som intagit din mamis kropp idag.Drömmer mig bort lite,


Maxi Cosi

Idag har bilstol till ny bebis blivit inhandlat och Kiano var knappst sen med att testa kvaliten på vårt second hand köp.

okej den är rosa, bra pris och inte trasig, det finns överdrag att köpa.
Märks att jag inte är något fan av rosa!

???

Bilen fick sova hemma inatt, stackarn han hade nog saknat oss!
Det roliga är att försäkringsmannen vill laga en annan skråma som inte har något med olyckan att göra??? känns som detta kan bara hända här i Spanien eller är det just bara för att det är jag och inget ska vara enkelt för mig?

Min bil har blivit inlåst...min stackars bil har blivit inlåst hos mekanikern!
Imorse rusade jag iväg med skrikande barn och händerna fulla med dator, nyckelpåse, barnvagn och den berömda handväskan för att hinna lämna bilen hos mekanikern. För idag skulle dom äntligen komma ifrån försäkringsbolaget och titta på den skadan som uppkommit i maj, sen till jobbet blir jag då Kiano absolut vill att vi stannar för en kaffe!

Sen som vanligt till dagis (1 timme), med marathon löpning på stan med jobb. Kl 18.30 tyckte jag var en bra tid att hämta bilen, för ingen stänger ju förrän 19-20,  eller?
Stängt var det och inget svar på mobilen, argh! Tur säger jag bara att jag hade tagit med mig Marcos uppsättning av nycklar, annars hade jag och Kiano fått tillbringat natten på en parkbänk och tur att vi bor inom Palmas gränser och kunde ta oss hem, till fots vart det då jag inte kände för att stå på en proppfull buss med barnvagn.

Snälla rara mekaniker öppna i tid imorgon då jag måste ta mig till andra sidan ön tidigt på morgonen.


I'm in LOVE
Hur kan ha blivit så vacker? Undra om dom inte gjorde en förväxling på BB, dom tänkte nog att ett blont barn ska nog till den svenska mamman.
När han nu på morgonen vaknar i lugn och ro och vill att vi ska hålla handen och kramas, ja då har jag verkligen ingen lust att ta mig upp för att gå till jobbet.

Men när skrik och gnäll sedan börjar för han ska absolut se på Donald och blir förblint förargad över att det inte finns Laccao (spansk extremt söt oboy) jag erbjuder den svenska varianten och upptäcket att min son har nog blivit lite smått sockerberoende under denna semester. Kanske inte helt fel att smita iväg och jobba ändå?

Diet börjar imorgon!

Och Reyes har kommit!!!

Ännu en morgon med presenter, detta år har Kiano förstått vad som finns under det fina pappret!
Vi började vårat race på juldags morgon för att sedan fira födelsedag, Papi kommer och fler presenter anländer och mellan dessa dagar hann vi med några minijulisar. Nu är det slut på presenter och caramellos, iallafall till maj!


Lite lek sitter aldrig helt fel.


I väntan på dom 3 visemännenRSS 2.0