otur eller dum?

igår fick jag "nöjet" att betala en stor summa i böter, böter som uppkom år 2009 som jag inte fått någon uppgift att jag kört för fort eller att parkeringstiden har gått ut. Okej fel utav mig att köra lite högre km/h än jag borde och parkeringen beror inte på mig..... men 900€.
Säger bara en sak, tur att jag var sen med att betala vägskatten, annars hade jag aldrig fått veta om detta förrän dom  fryser mina konton, som skulle ha varit idag. Tur, dum och otur.

ai...

jag gjorde misstaget att berätta för Kiano två veckor innan avfärd till sverige att vi ska åka flygplan och träffa mormor och morfar. Varje dag får jag frågan om det är idag som vi ska åka flygplan och varje dag blir han arg för att det inte är denna dag som vi ska flyga, men han är mycket stolt över att han ska få träffa sin mormor och morfar och inte andras. Han har också fått veta att han ska träffa sina kusiner, han vet inte riktigt vad det är men är riktigt uppspelt över att få träffa dom.


Sverige väder

Det har regnat och varit i kallt och man kan ut och gå mitt på dagen, om det ändå kunde vara sådant väder året runt. Under en två veckors period har vi legat runt 27 grader och vind som fläktar med moln på himlen, kan det bli bättre?
my way back

Jag har hamnat lite efter med träningen och det blir inte alls lika många promenader som tidigare, värmen har tagit större delen av min energi och dom få gånger som jag lyckats tagit mig ut på kvällen så vill Kiano följa med, vilket betyder en lugn och långsam promenad. Magmuskel är fortfarande delad så den enda magövnig som görs är plankan i alla dess former, men för att inte hamna helt ur form så blir det lite hemmadans och gummiband.

Gummiband är bästa hemmaträningen som tar minimalt med plats, mina övningar som jag gör just nu är
- Rygg
- Biceps
- Triceps
- Axlar
tillsammans med underbara upphopp som ger fina muskler för benen.

Vilken natt

ingen sömngubbe som har hittat till mina ögon denna natt och detta beror inte på att jag har fått nöjet att röja loss på Paseo Maritimo. Jag har haft turen att få dela min säng med Kiano, som i sin tur har valt att sparka på ett av mina bröst full med mjölk (detta gör ont!), en stund senare väljer han att sparka mig i ländryggen där dom satte epiduralen (ok, detta gör otroligt ont), för att sedan få ett knytnävslag rakt över ansiktet. Lia fick spruta igår och har valt att vakna någon extra gång under natten och jag har fått skurat golv efter en blödande hund. För att sedan bli väckt av en stor smäll och en Marco som rusar upp och väljer att öppna det fönstret som låter allra mest (han tror alltid att det ska hända något med hans motorcyckel), det blir lugnt igen och det är enbart myggen nu som håller mig vaken och när det har ramlat några sömnkorn över mina ögon så väcks jag åter igen utav polisen. Smällen var att någon drogpåverkad yngling har valt att missa kurvan något och kört rakt in i muren framför vårt hus, tack och lov att han inte hade högre fart för jag har ingen lust att få oväntat besök när jag inte har något Gevalia kaffe att bjuda på.
Klockan är nu sju på morgonen och barnen lyckas sovas otroligt bra, medans jag fick nöja mig med en kopp pulverkaffe, God morgon!

Tycker mig se en likhet


VARMT

det är sommar och FÖR varmt, det finns ingen energi till att göra något vettigt under dagtid utan det måste ske tidigt på morgonen eller sent på kvällen och jag har inte lust att städa på någon utav dom alternativen så just nu har vi det ganska smutsigt hemma. Funderar starkt på att ta hem en städerska så kan hon få svettas medans jag dricker en kall lemonade, hehe!

Min nya sötnos kan inte sluta att skratta medans min lite äldre skönhet slappar gott efter dagis.


RSS 2.0