Carnevales

Nu är det dags igen för karneval och jag har suttit och svurit hela veckan lång då Kiano skulle ha en ny grej varje dag:
Måndag - Något på huvudet, gjort av återanvunnet material
Tisdag - Något runt halsen, gjort av återvunnet material
Onsdag - Något på bältet, gjort av återvunnet material
Torsdag - Något på skon, gjort av återvunnet material
Fredag -  Allt plus fest på kvällen med valfri kostym
Då var det ju bara det att symaskinen och jag har inte varit bästa vänner under denna vecka och Kiano har berättat för mig att man får inte slå på sakerna för då kan dom gå sönder?
Men när han går och vinner första pris för sin kostym så känner jag att det var det värt istället för att köpa en spiderman dräkt.
Och Lia hänger på som Catwoman

Gardin

äntligen har jag blivit med gardiner, det var många år sen som jag kunde ha gardiner så nu äntligen när jag har fönster som är normala och extremt fula så dom måste täckas. Så efter två månader har jag äntligen hittat en gardin som jag tycker om men än så länge pryder den enbart ett fönster.

Purple

Lia har fått en present och hon ser riktigt nöjd ut.

Speciel helg

Vi har haft en riktig speciel helg, vi har haft fin besök hela helgen och imorgon kommer dom âka hem igen. Kiano har fâtt äran att ha Mika och Grisete denna helg och jag fick lite smâtt panik i fredags dâ jag fick veta att dom ska tillbringa hela helgen med oss, dâ mâste vi ju hitta pâ nâgot speciellt. Nâgon panik behövde jag inte ha, dâ vi i lördags vaknade till ett vitt Mallorca och lek i snö med snöbolls krig har varit en klar hit. Att ta ut hunden pâ kvällen och det fortfarande ligger snö ger nästan sverige känsla.

 

Vi har haft en lâng lista för denna helg och den har varit inriktad pâ Kiano:

 

Mc Donald's mys

 

Äta glass???

 

Leka i snön (3 timmar)

 

Gâ pâ muesum (som var stängt)

 

Gâ pâ kalas

 

Gâ pâ bio

 

Mysa i soffan med fotboll och pistage nötter

 

Nu fâr vi bara hoppas att Mika och Grisete har haft en bra helg och att dom âtervänder nöjda.
Kiano med Mika & Grisete lördag morgon
RSS 2.0