Dag 2

av min minisemester och inte lika underbar som gårdagen.
Vi började dagen med besök hos läkaren för att veta att Lia måste gå till en öron specialist och mer medicin, penicillin. För att sedan några timmar senare precis när vi går förbi vård centralen får Lia problem att andas, allt slem sitter fast i halsen och inget kommer ut trots att jag bankar henne i rumpa och rygg, galna mami springer åter in på vårdcentralen och när vi får träffa doktorn så kan hon inte sluta skratta.
Vi skulle göra ett nytt försök efter det vi hämtat Kiano med att shoppa lite, fel val av mami, det har bara gett mig huvudvärk och lekt arga mamman då Kiano har valt att dra munnen över alla vita tröjor slänga byxor på golvet, snurra hundra varv och vingla in i alla som gick förbi, berätta 50 ggr att han vill ha godis, popcorn, coca cola, glass... Lia och Kiano lekte titt ut mellan alla hyllor och Lia slängde ut alla skor i en stor hög.
Idag är en sån dag som jag är glad att dom har somnat tidigt.

Egen tid

Nu vet jag äntligen vad alla svenskar pratar om när dom säger egen tid, det var sån tid som jag hade förrut och vart uttråkad. Och idag efter fyra år så har jag fått prova på detta, mina underbara chefer har tvingat mig till tre dagars semester och för att jag inte skulle sitta och smygjobba så fick jag 1 1/2 timmes spa besök med ansikts massage, sen har jag lyckats få håret klippt och en shoppingrunda och sluta dagen med en ansiktsbehandling, vad mer kan man begära på en dag?

Happy Birthday Lia

Snyft, nu har min bebis blivit stor men sa mycket som vi nu kan se fram emot.RSS 2.0