ger inte med sig

 
Febern vill inte ge med sig och just nu är hon inne på sin andra film och hon som inte ens kan sitta still i fem minuter i vanliga fall. Hon andas snabbt och tungt med mycket slem, man ser att det gör ont att gå, ush det gör ont i hela mig bara att titta på henne.
Hon fick följa med på en halvdags jobb med mycket bil och vagn så antar att det tog hennes sista krafter, nu får vi bara hoppas at VI får sova inatt, mamma skulle absolut behöva det.

Min lilla sjukling

har haft en tuff dag, febern är borta men hon fick vara hemma med Papi ifall att. Och tur var det dâ jag strax före 11 fick kasta mig in i bilen dâ Papi ringer hysterisk och säger att det har hänt igen, med en grâtande pappa vid dörren sâ valde vi att âka till akuten och för att bli bemötta som vi alltid blir, - men det är ju inget fel pâ denna lilla flicka -
Idag brast det för mig, att först bli bemött pâ ett pâ ett arrogant vis och prata till mig som om jag var dum i huvudet och anklaga mig för att inte uppgett alla detaljer till tidigare läkare (som inte antecknat det som jag har berättat) och sen berätta att det är normalt att barn har andings svârigheter tills dom är fem och hon kanske att inte skule gâ tillbaka till dagis förrän vintern var över.
Där brast det och hon fIck höra bâde det ena och det andra och jag ville ha vârt intyg sâ att vi kunde lämna sjukhuset pâ en gâng, dâ skulle jag helt plötsligt tänka pâ min dotter?
Nâgonting rätt sa jag, för helst plötsligt vart hon undersökt och röntgen pâ lungorna, syrgasmask och inandings medicin som hon skulle ha fâtt för länge sen, vi fIck inte ens vänta i väntrummet utan inne hos sköterskorna.
MIn lilla älskling jag hoppas vi fâr sova inatt.

Sjukling

Min lilla flicka är åter igen förkyld och fick idag vara hemma med mys och "lek". Med feber upp och ner att man alltid får så mycket energi för lek när den är nere?
Kiano är dock lite sur att han aldrig är sjuk och får vara hemma, han försöker just nu hitta på nya saker varje dag för att få vara hemma.

För att dom båda skulle må lite bättre fick dom ett mysigt spa bad med rosblad i vattnet, doftljus och julgrans slingan som lyste upp badrummet, vet dock inte om det var det som gjorde att dom båda hade stora mörka ringar under ögonen och åt upp allt som låg på tallriken utan bråk


Waiting for mami


Jag hinner inte

med, vi är sâ aktiva pâ den senaste tiden sâ jag märker knappt att Lia har blivit 17 mânader, nästan ett och ett halvt âr gammal. Vilket pâminner mig om att nästa mânad gâr mitt mobilkontrakt ut sâ jag kan skaffa mig en ny mobil. Vi har fullt upp nu med karate, mamma dotter eftermiddag (självklart är det en kanelbulle inblandad), ponnyridning, filmkvällar och sâ ska vi fâ in parklek och matlagning pâ detta. Det börjar uppenbara sig för mig att ett barn är inget barn och tvâ barn (ej bebis) är mycket jobb och planerande, nu äter vi inte efter kostcirkel och regelbok men jag gâr pâ min egen tro att ett ordentlig mâl om dagen (det vill säga pâ skola och dagis) räcker, sâ fâr middag bli av bas sorten.
 

Ponny ridning

Söndags eftermiddag och vi tar oss iväg på lite ponny ridning, rättare sagt Kiano rider, mamma går bredvid och Lia får provsitta. Höjd punkten för Lia var grillningen inget kan ju vara bättre än en korv stoppad i grus.
Lia är ju ett stort fan av mat, det är det nog ingen som har missat.

Slut på september

Äntligen börjar hösten, slut på september och värme, äntligen kan vi börja hänga ute hela helger.

RSS 2.0