Påsk

Vi firar påsken väldigt lugnt och det enda påskaktiga som vi fått till är haren som kommit med godisägg och empanadas.
 
Vi rullade dock iväg till marknaden i Santa Maria för att kunna fördriva söndagen med lite mer empanadas och jordgubbsplantor, Kiano har bestämt att han ska äta jordgubbar med salt?
 
Vi upptäckte att pony ridning har kommit till marknaden och till Kiano har vi svårt att säga nej, men idag fick även Lia göra sin premiär tur på en pony.
 
 

Hemkomna

Igår kl 23.00 var vi äntligen hemkomna till vår lilla lya.
Inte för att jag hade längtat hem mer var det för hemresan som förvandlades smått till en mardröm. Taxi resan gick ok, flyget var en timme försenat pga starka vindar. Flyget upp till Madrid fungerade då vi alla tre somnade för att sedan inte hitta gaten som vi skulle till för att komma vidare för att sedan upptäcka att det var samma plan som vi precis hade klivit av. Sen börjar en guppig resa tillbaka då vi inte ens fick ta av oss bältena och ingen utav min barn ville sitta still och en mamma som blir allt sämre, vi kliver av planet och jag hör att folk säger saker om mig dock kan jag inte se dom.
Så nu kör jag coca cola och salta crackers dieten, den är super!

Dock så vart jag snabbt frisk under kvällen då vi nästan förlorade Lia, hon satte i halsen och man såg hur hela huvudet svullnade upp, ögonen som höll på poppa ut, ingen luft som kom varken ut eller in, inget dunkande i ryggen eller hålla henne upp och ner hjälpte, jag fick stoppa in ett finger i hennes hals för att få henne att kräkas. Stackarn kräktes så mycket så att det kom blod och hur hon satte i halsen det vet jag inte då hon enbart åt små bitar med ägg.

Än en gång är vi tacksamma för att vi har tur.

RSS 2.0