Just nu,

sitter jag framför tv:n och tittar på begravningen för dom två spanska soldater som gick bort i söndags i Afghanistan. Jag är så glad att vi fick tillbaka Marco och har nog inte förstått allvaret föränn nu, jag är glad att det inte är vi som står där och tar prinsen i hand och förklara för en tre åring att hans papi inte kommer tillbaka, nu får vi ta vara på den tiden vi har.



Mina Skönheter




7 veckor efter

Du måste röra på dig och tänka på vad du äter fick jag höra under hela graviditeten, samma dag som jag fött var jag uppe och gick i en timme på rummet och dagen efter får jag höra att jag måste röra på mig???
Hemgången efter två dagar och jag är ute och tar en långpromenad, inte dåligt!
Så mycket mer än promenader har det inte blivit, dels då den raka magmuskeln fortfarande är delad och något annat har jag varken haft tid eller ork med, men jag har nu börjat med att få in plankan några gånger i veckan och sitta på en pilates boll. Och fem utav veckans sju dagar så är jag ute på promenad med Lia i Babybjörnen och Kiano i vagnen, dagis måste tro jag är galen som kommer alldeles svettig på morgonen, men det är ju trots allt 25 grader varmt ute kl nio på morgonen.



2 veckor efter                                   7 veckor efter



Baywatch

Kiano och Mami valde att leka Baywatch häromdagen, det vill säga att Kiano ramlar i poolen och mami får hoppa i med klädern för att dra upp lillplutten.
Ush vilken känsla, nu stod jag precis brevid och hoppade i på en gång så är det ändå otroligt obehaglit att se sitt barn sjunka under vatten, rädslan i hans ögon och utan att ens röra på sig.

nästa gång tar jag med flytkudde och röd baddräkt när vi ska hälsa på vänner med pool.

Höjdpunkten på dagen var att få hålla i dom små kycklingarna.







pst..... min baby girl har blivit en hel månad gammal


åter hemma

efter vår mini break till Barca, det är skönt att få vara hemma i mitt casita igen, men ush så instängd jag kände mig igår efter en färd längst innerstaden. Mallorca är fint och mysigt med mycket charm men Barcelona har något som jag saknar, storstadsliv, men många mysiga cafeér , stort utbud på shopping och matvaror, nypressade juicer i alla olika smaker, amerikanska matvaror, blåbär, mängder av inrednings butiker och HM barn, allt detta som Mallorca inte har.







RSS 2.0