Första smakbiten

Då var det dags för Lia att få smaka sin första riktiga mat, om man bortser från alla äppel och melon bitar som hon sugit på.
Idag när jag hade lite ork att stå upp så vart det till att koka sweet potatoe som skulle avsmakas av LIA! Det är tänkt att vi ska börja nu och hoppas att det går bra så att jag ska kunna lämna lill damen med Papi själv några timmar, tanken är att jag ska jobba lite själv och Papi/ Dotter ska få lite speciella band.
Hur det gick? Riktigt bra, inte för att hon vart mätt på smakportionen, men det syns att hon har lust att äta.
Hjälper mami i köket
WoW vilken känsla!

Huvudet snurrar

och snoret rinner, underbart att ha bihålsinflamation! Det positiva är att jag har lite tid att lägga upp några bilder.

Köp av pumpa inför Halloween
Snabb kaffe i parken
Lia på jobb innan mami vart sängliggandes

Mysmorgon

Söndagmorgon och ugnen går varm innan vi tar oss bort till stranden! Här på Mallorca kan man fortfarande bada i havet och njuta av den underbara solen som inte är stekande het längre. Kunde vi ha fått ett bättre slut på veckan?
Our Butterfly


Nationaldag

vilket betyder en ledig dag, eller inte. Jag visste inte om att denna dag skulle komma förrän i måndags och var tvungen och åka iväg på lite jobb på morgonen. Kiano skickade jag till skogen för lite arbete, dom ska ha med sig höstsaker till skolan så som löv, nötter, granatäpplen mm. här köps inget och Kiano ska få lära sig vart allt kommer ifrån! Men vi hann med mycket mer när vi var ute i huset redan 9 på morgonen.
vardag

Jag har upptäckt något som kommer tillhöra min vardag........ olyckor!Det var väl inte mer än väntat att vi någon gång måste åka till sjukhuset med Kiano och av någon anledning så tror jag inte att det kommer vara sista gången under hans skolgång.

Jobb

Mami ledigheten är slut sen en månad tillbaka och min semester tog slut igår, så äntligen är man i full gång igen, eller i alla fall på halvfart. Lia stortrivs och lyckas hålla sig vaken till näst intill hela dagen, tyvärr har hon valt att hålla sig vaken nattetid också, hur lyckas hon?
Än så länge är vi ett riktigt bra team, mami sitter i telefonen och Lia...... ja vad säger man?


RSS 2.0