Tiden räcker inte till

Det var länge sen som kameran âkte fram och dom fâ gângerna som den hittat ur sin lilla väska sâ har ägaren inte orkat leta efter sladen för att kunna föra över bilderna.
Med heltidsjobb plus lite till och ensam med vild unge och en mycket nervös hund, sammtidigt som vi letat nytt boende och försökt och lyckats laga bra hemmagjordmat - tycker att jag är förlâten för sladden?

Tur att det finns andra som tar fram kameran.


ex flickvanner

alltsa inte till mig.

Vad gor man nar samma ex tittar fram lite da och da? Aven fast hon inte bor pa samma lilla plutt med jord sa finns det nagot som heter internet och dar lyckas hon irritera mig.
Ok, lilla gumman kanske inte sa mycket att reta upp sig pa, men detta ar mer som en lite smallare, man vantar och vantar.... ingenting... poff, sa ar det nagot nytt igen.
Min somn fortsatter att vara till ett minimum varje natt med mycket brak under vaken tid.
Kiano fick en cyckel, Kiano vart av med cycklen, Kiano fick en (samma) cyckel igen for papi kom hem pa besok for en dag, Kiano har ater igen blivit av med cyckeln.
Jag anser inte att han ar vard en fin cyckel nar han blir sa hysterisk arg och slass och sparkas, ja till och med biter.
Tank om jag bara kunde lista ut hur man gor om tangentbordet sa att jag kan skriva normalt igen?

for trott for allt

Brakaet med datan sa nu kan jag inte fa till sveriges 3 extra bokstaver... hjarnan gar pa halvfart och halva ansiktet ar borta i det bla (pga tandlakarbesok). Magsjukan fortsatter, eller om man nu kan kalle det det efter X antal veckor? Jag saknar mycket somn, da man inte kn lagga sig alltfor tidigt i varmen.

Men......... VAMOS AL FINAL!
aiaiai, Spanien Vs. Holland, har vi en chans?
Kiano har ropat GOAL GOAL, VAMOs, GOAL och det var under forsta halvleken, den utan mal!
Min nya favvo photo:


ai!

vilken kväll...........
dubbelbok med kunder, Kiano ropar "pipi" (kissnödig) och vi är sena, Kiano vill absolut inte sitta i bilen och tar av sig bältet min under färden.
Puh, dubbelboket gick, jag lyckades vara pâ tvâ ställen sammtidigt, nu var det bara att försöka hinna till Mercado innan dom stänger... ont om tid och Kiano tar än en gâng av sig bältet och lyckas öppna dörren, snabb inbromsning och nästan krock pâ G.
Äntligen inne för att köpa mat (nu funderar jag pâ varför jag stressa när vi inte kan äta?), jag börjar fylla vagnen när Kiano âter igen ropar "pipi", släng ut allt igen ta vagn och barn och rusa snabbt till toaletten.
Mat och dryck (mkt dryck) blir köpt, butiken stänger och vi stressar ut... Kiano vill en banan... Kiano vill inte ha banan... Kiano vill sitta i bilen... Kiano vill inte sitta i bilen... Kiano vill ha banan.
Väll i bilen och vi är pâ väg hem mot vârat slott, bakluckan âker upp mitt under färden, ny inbromsning och än en gâng lyckas vi undvika en olycka.
Vi har äntligen hittat till vârt slott, Kiano kissar pâ golvet och âker i badet, där fortsätter han att utföra sina behov, kylskâpet läcker vatten och fisken som är köpt tinar upp fort, hunden stâr och hoppar (bokstavligt talat), hon vill ut, Kiano häller ut vattnet frân baljan och vill ha mer och börjar hoppa (ingen bra kombination).
Utöver detta fortsätter min magsjuka med alla tillbehör, nu till min frâga........
- FINNS DET NÂGON SOM VILL BYTA MED MIG, bara för en dag?

RSS 2.0