JULEN 2009

Andra julen med Kinnie och alldeles underbar!!!

Igâr tog vo oss iväg till svenska kyrkan för en mysig "julsaga" för att sen huga in pâ gröten och skinksmörgâs, ja Kiano höll sig till sina pepparkakor :)
Eftersom dagen bJód pâ regn sà valde vi att âka till Leroy Merlin efter (stort byggvaruhus), där K. fick sin första julklapp.... en matta. Tro det eller ej, men han vart glad.



vad tycks om mattan? Hygienisk matta kallas det??? det vill säga lätt att göra rent och det är väl en mammas dröm, kanske inte bara mammors?

Sen fortsatte kvällen med en klassisk julmiddag med mat gjord utan ugn.... tur att man är sâ pàhittig och gör jansson i stekpannan.... jaja, inte riktigt samma med ack sâ mycket nyttigare :)



Jultomten har kommit.... sängen stâr färdig med alla klappar



hmmm, vad är detta.... en säng och Papi med kamera, är det en speciell dag idag eller?

imorse högg vi in pâ klapparna och nöjda vart vi allihop (även vovven), efter det tog vi oss ut i det fina vädret som bjöd pâ 18 grader varmt och satt pâ en mysig uteservering och njöt av kaffe och frukost, ok Kiano drack sin "womwom" i sin nya säng och tog sig en liten "merienda", för att sen springa halva Palma runt, tur att man är hyfsat ung för dom smâ benen är grymt snabba och överallt.








 

WOW vilka snyggingar!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0