Fredag!




Idag är/var det fredag och jag bestämde att vi skulle ta en utflykt till Porto Cristo, var ingen som protesterade mot det (Kiano kan ju än sà länge inte säga sà mycket). Vi tog oss bort mot grottorna och hela 10.50 euro vill dom ha i inträde per person, vi hoppade det idag och väljer en dag dà lilleman blivit lite större.
Som vanligt när vi tagit oss ut den senaste tiden sà faller regnet över oss och regnskyddet till vagnen lâg ju självklart hemma ( inte heller första gàngen det händer). Kiano fick lite varmkorv (som var kall) till lunch och mami och papi fick nöja sig med nötter och russin blandat men en cola zero i bilen pâ väg hem, men vi fick ju lyxen att äta kycklinburgare till middag (hemmagjorda).
                          

Just nu hàller vi pà att titta pà soffor, men med vàrn lilla lägenhet sà är det ganska svârt. För tillfället har vi en hemmagjord som vi snickrade ihop i vàran förra lägenhet, där det var helt omöjligt att fà in en vanlig soffa, men nu sitter vi fast med en futon pà 120*150. Men är helt okej nu när det är sà kallt pà golvet, Kiano leker bergsklättare bland kuddarna. Just här sitter han fint och leker :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0