Vandring i Bergen och lite Snö

                                                                                 



Igàr stod till 11 pà kvällen och förberedde (kokta) piroger inför dagens utflykt och idag när vi Äntlingen packat ihop allt och fàtt pà oss alla kläder sà ser vi att det börjat regna, men men, vad gör man? Hoppas pà tur..... màste sága att det hade vi, enbart nàgra droppar som föll över oss.

Vi gjorde en camino mellan Fornalutx till (nästan hela vägen) Sa Calobra, vi hamnade lite off pà slutet, men efter en vandring ner i dalen för att sedan ta sig upp igen (allt som allt lite mer än 3 timmar), sà var det äntlingen dags för lite mat, efter vi upptäckt att vi inte làst bilen (allt var kvar).



                                                        



Efter mat och en kaffe sà gav vi oss av högre upp i bergen (men i bilen), för att kunna se lite snö, har inte sett snö pà fem àr och nu fàr jag se det här pà Mallorca :) Folk var som galna, kö för att ta sig upp, kö för att parkera och stora och smâ som byggde snögubbar. Vet inte hur mànga jag sàg som lagt snö pà bilen, enbart för att det ska synas att dom varit i närheten av snö. Och bland oss sà tror jag att det var Papi som var lyckligast av att se den halvsmälta snön. Efter snön sà var vi ganska trötta och tyckte att det var dags att âka hemàt, men av nàgon anledning sà tyckte vàran bil att vi kunde ta en liten omväg, det vill säga ännu högre upp för att sen ta sig ner bilvägen till sa Calobra, för att där upptäcka att det var bara att vända om igen (àtervändsgränd), men med den extra timmen som vi tillbringade i bilen sà kan jag bara säga att det kändes absolut inte som vi var pà Mallorca.




  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0