Sommarlovet är slut

och första skoldagen har kommit. När vi äntligen har hittat lite rutiner i vårt sommarlovshäng så ska allt vändas upp och ner med nya rutiner, rutiner då man måste passa tider.

Kiano började sin dag med att fråga om han bara kunde få sova lite till, tills han kom på att han skulle ju till SKOLAN!
Riktigt spänd och höjdpunkten var att få prova toaletten och tvätta händerna i det låga handfatet och ute på gården fanns det en kran med vatten som man inte behövde en mugg för att få dricka.

Då Kiano börjar med klasskamrater som redan gått ett år så hade han svårt att hitta nya kompisar, han berättade att ute på gården hade funnits många barn som lekt men inte så många som ville leka med honom, många hade varit arga och han var tvungen att bli arg flera gånger för ingen ville leka. Han hade blivit slagen två gånger i huvudet (undrar hur många gånger han slog någon?). Man måste vara tyst när man går i trappan men att man hörde mycket ljud ändå, han har också berättat att man behöver inte ta med leksaker för det finns många saker att välja på.

Tyvärr var det extremt dålig information för oss föräldrar som har börjat ett år senare och har noll koll, att barnen skulle vara hela dagen vart som en liten överaskning och att Kiano behövde ha med sig mellanmål visste jag inget om. Kiano hade för mycket nerver imorse och kunde inte äta något till frukost och just av denna anledning hade jag lagt ner fem mariekex och en tetra med chockladmjölk, hur nu ett barn ska kunna överleva på detta mellan 9-14?
Imorgon är vi mer förberedda och Kiano har beställt en sandwich med bacon.
Överaskning nummer två är att imorgon ska dom ha gymnastik och dom ska ha mundering på när dom kommer till skolan och halkstrumpor i en plastpåse, hmmm inga halkstrumpor i rätt storlek. Tur att vi har träningskläder och skor men strumpor, jag har åkt Palma runt för att tillslut hitta ett par tjocka monster strumpor med halkskydd.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0